@sierragoodhue

MagMe Pick: Zara natikače s cvjetnim detaljem

Cvjetni detalji su uvijek svake toplije sezone u modi, a ove prekrasne natikače s visokim potpeticama s potpisom high street brenda Zara savršeno utjelovljuju taj svevremenski trend. Ove natikače su pravi ulov za sezonu svečanih događanja, a dostupne su u dvije boje – crvenoj i prljavo bijeloj.

@chinellees

I’m actually obsessed😍✨ #fypシ゚viral #zara #heels #flowers

♬ original sound – HBO – HBO

Ove sandale s potpeticom dizajnirane su s debljim i tanjim remenčićima koji elegantno obavijaju stopalo, a pažnju privlači veliki 3D detalj cvijeta na prednjem dijelu. Upravo taj detalj čini ovaj model statement komadom koji se može nositi u različitim prigodama – od formalnih večera do ležernih ljetnih izlazaka. Tanka potpetica dodaje dozu sofisticiranosti i elegancije, a dizajn je takav da pruža udobnost tijekom cijelog dana.

Crveni model rezerviran je za one koji žele dodati dašak boje i odvažnosti svom outfitu, dok prljavo bijeli model nudi svevremenski i elegantan izgled koji se lako uklapa u svačiji stil.

@aminaahxx

#manoloblahnik #pinterest #heels #flowerheels #fashiontiktok #zara

♬ Eternal Sunshine – Woody🤠

Kombinirajte crvene sandale s malom crnom haljinom i zlatnim nakitom za sofisticirani i zapanjujući izgled. Bijele sandale savršeno pristaju uz laganu ljetnu haljinu ili bijele traperice te lepršavu bluzu za opušten i romantičan look.

@sierraagoodhue

A very Carrie summer! Congrats @Julia Ricketti on a gorgy collection!! #ootd #outfitinspo #outfitoftheday #styling #carriebradshaw #summerfashion

♬ original sound – Sierra Goodhue

Osim što su prekrasne, ove sandale su i praktične. Dizajnirane su tako da pružaju maksimalnu udobnost, a tanka potpetica je dovoljno stabilna za nošenje tijekom cijelog dana. Bez obzira na prigodu, ove sandale će vam pružiti sigurnost i eleganciju u svakom koraku.

@stylebykya

which pair is cuter? 🌺 obsessed with flower heels 💕 #vacationoutfits #fashioninspo #summeroutfit

♬ Nasty x Naughty Girl – Jacobdior

Ove predivne sandale s hit detaljem 3D cvijeta možete pronaći u Zara trgovinama ili ih naručiti putem njihove web stranice. S obzirom na to koliko su popularne, preporučujemo da ih što prije dodate u svoju kolekciju. Cijena ovih natikača iznosi 39,95 eura što ih čini još privlačnijom opcijom za ljeto.

@_lifeofsb

🌺🥥🌴 #fyp #foryou #yoursign #summer #summerheels #zara #zarahaul #zarafinds #heels #flowerheels #summertime #holiday

♬ original sound – rc

Cvjetne sandale s visokim potpeticama iz Zare su must have ovog ljeta. Sa svojim elegantnim dizajnom, nevjerojatnim detaljima i pristupačnom cijenom, one su savršen dodatak svakoj garderobi. Ne propustite priliku zablistati u ovim prekrasnim natikačama s potpeticom i dodajte dašak cvjetne elegancije svakom svojem outfitu!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, TikTok

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0