30 stylish kardigana za zimske dane

Kad je zimska garderoba u pitanju, nijedan stylish ormar nije potpun bez kardigana. Postoji više razloga za to, a glavni je taj da su kardigani iznimno prilagodljivi. Možete ih nositi na golo tijelo, sa slip majicom ili običnim t-shirtom ispod, raskopčane ili zakopčane, oversized mogu “glumiti” kaput za toplijih zimskih dana (i na početku proljeća), a isto tako mogu biti i jedan od slojeva – prebacite ih preko tanke vunene dolčevite, a ispod kaputa, za maksimalnu ugodu.

Marie von Behrens

Osim toga, kardigani se mogu uklopiti u svačiji stil – ljubiteljice elegancije birat će modele s džepovima i zlatnim gumbima, minimalistice će se najbolje osjećati u jednobojnom modelu od kašmira, dok će neke, pak, kardigan smatrati statement detaljem svojeg outfita i odlučiti se za oversized model, po mogućnosti ukrašen printom.

Annabel Rosendahl

Isto tako, kardigan je jedan od rijetkih komada koji garantira da će vam biti toplo i tijekom najhladnijih zimskih dana, ali kojeg možete nositi i u večernjem izlasku. Prebaciti ga, naime, možete preko haljine midi ili maxi haljine za stylish izgled ili ga, pak, iskombinirati s pletenom suknjom. Ako ipak ne želite odustati od svojeg omiljenog para traperica, za kompletiranje večernjeg looka dobro će vam doći kargidan s gumbima do kristalića.

Jeanette Madsen

Podjednako ih nose sve generacije, a u svoj zimski stil uvrstile su ga chic Francuskinje, kao i cool Skandinavke. Dostupni su u neutralnim nijansama poput bijele, bež i boje pijeska, ali je bogata ponuda i jarkih boja te modela u ljubičastoj, boji 2022. godine.

Pernille Teisbaek

Nakon ovog, dodatnog razloga za kupnju kardigana zaista ne trebate, a odličan izbor možete pronaći u ponudi dizajnerskih i high street brendova. Izdvojili smo modele od vune, pamuka i kašmira koji vam mogu osigurati stylish look ove zime, a pronaći ih možete u nastavku.

Massimo Dutti (Farfetch)
Massimo Dutti (Farfetch)
Miu Miu (Farfetch)
Sandro (Farfetch)
Self-Portrait (Farfetch)
Saint Laurent (Farfetch)
Saint Laurent (Farfetch)
Toteme (Farfetch)
Zara
Zara
Zara
Gucci (Farfetch)
Gucci (Farfetch)
Gucci (Farfetch)
H&M
H&M
Khaite (Farfetch)
Khaite (Farfetch)
Maje (Farfetch)
Maje (Farfetch)
Maje (Farfetch)
Alanui (Farfetch)
Alessandra Rich (Farfetch)
& Other Stories
& Other Stories
Ganni (Farfetch)
Ganni (Farfetch)
Ganni
Ganni (Farfetch)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Farfetch, H&M, & Other Stories, Zara, Ganni, Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0