3 komada u koje se uvijek isplati uložiti

Kad su satovi i nakit u pitanju, postoje neki komadi u koje se uvijek isplati uložiti. Među njih se ubrajaju naušnice ringovi, lančić od karika te klasičan sat s kožnatim remenom – modeli su to koji baš nikada neće izaći iz mode, nosit ćete ih godinama, a vrlo vjerojatno će postati i nešto što ćete prenijeti na iduću generaciju.

Čak i ako još niste spremni na ulaganje, ovakve komade možete naći po pristupačnim cijenama u ponudi brojnih brendova high street ili srednje kategorije, ali ako ste se odlučili za nešto trajno predlažemo da to bude nakit izrađen od srebra ili zlata. Požaliti sigurno nećete. Takav nakit traje vječno, možda ima i neku sentimentalnu vrijednost, a možete ga nositi i svaki dan, a ne samo u svečanim prigodama. U nastavku pronađite tri komada koje bi, po našem mišljenju, svaka žena trebala imati.

Naušnice ringovi

Iako su posljednjih nekoliko godina iznimno popularni, modeli su to naušnica koji su pristuni već stoljećima, i barem biste jedan par trebali imati u svojoj kolekciji nakita. Deblji, tanji, veći ili manji – nije bitno, ringovi su naušnice koje se uklapaju u svaki outfit i prikladni su za nošenje u svakoj prigodi (mi, primjerice, svoje ne skidamo ni kad idemo spavati). Ako nemate još nijedan par predlažemo da započnete s jednostavnim tanjim ringovima zlatnog sjaja, srednje veličine. Ljeti, pak, možete nositi oversized modele, a ako više volite suptilniji nakit koji možete kombinirati s drugim komadima ili naušnicama, predlažemo sitne deblje ringove, pa čak i onih ukrašene sitnim kristalićima koje se trenutačno ubrajaju među najtraženije modele.

Lančić od karika

It komad u posljednjih nekoliko sezona neće tako brzo izgubiti na popularnosti. Riječ je o klasičnom modelu koji je u predimenzioniranoj varijanti zavladao u garderobi svih svjetskih trendseterica, a ako vam je takav statement komad ipak too much, uvijek možete odabrati neki delikatan, tanji model. Izbora je napretek, a lanci od karika izgledaju najbolje u kombinaciji i to uz casual varijantama, uz običan bijeli t-shirt ili pleteni pulover. Pri tome pripazite da iskombinirate lančiće različitih dužina i debljina karirka za najbolji efekt.

Klasičan sat

Kožnati remen i pravokutni brojčanik s rimskim brojkama pravi su odraz elegancije, ali i svakodnevni modni dodatak koji svakom outfitu daje dozu sofisticiranosti. Bilo da odaberete okrugli brojčanik te verziju od nehrđajućeg čelika ili onu zlatnog sjaja, klasičan sat poput vječnih modela Cartier Tank nešto je u što se zaista isplati uložiti. Chic kožnati remen uvijek možete zamijeniti nekim drugim kad vam dosadi original, što garantira dugovječnost ovom komadu od kojeg se gotovo nikada nećete odvajati.

Fotografije: Instagram (@aninebing)

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0