Gianvito Rossi, 423 EUR (Net-a-Porter)

25 dizajnerskih sandala koje su odličan ulov sa sniženja

Ako postoji neki komad koji se najviše veselimo uhvatiti na sniženju jer smatramo da se najviše isplati onda su to – dizajnerske sandale. Ljetna sezonska sniženja idealno su vrijeme za uloviti dobar par sandali s potpeticom pogotovo zato jer se nalazimo u jeku sezone vjenčanja.

Ako ste imali priliku pričekati do ovog trenutka, brojni se dizajnerski modeli iz aktualne sezone, ali i poneki klasici, sad mogu kupiti po cijenama nižim od 30 do 50 posto. Uz to, brojne shopping platforme trenutačno odobravaju i dodatan popust na komade iz “Sale” kategorije – na MyTheresa stranici dobivate dodatnih 20 posto popusta za kupnju iznad 500 eura.

Ono što možete pronaći u bogatoj ponudi na rasprodaji platformi Net-a-Porter i MyTheresa su definitivno sandale i natikače ukrašene kristalićima. Riječ je o modelima koji su idealni za svečanije prigode, a dobar su ulov jer uz njih možete nositi i najjednostavniju haljinu. Na popustu se trenutačno mogu pronaći modeli s potpisom brendova Amina Muaddi i Aquazzura, koje trendseterice obožavaju.

Aquazzura, 597 EUR (Net-a-Porter)

Još jedan model ravnih ili sandala s potpeticom koji će vam uvijek dobro doći u ormaru su metalik modeli. Bilo da se odlučite za one srebrnog ili zlatnog sjaja, metalik sandale uvijek će biti in te ćete ih moći nositi i uz traperice i haljine u svečanijim prilikama. Nama su za oko zapeli strappy modeli brendova Neous i Gianvito Rossi, kao i natikače s tri remenčića s potpisom talijanske marke Giuseppe Zanotti.

Minimalistice će biti oduševljene činjenicom da se modeli jednog od trenutačno najtraženijih quiet luxury brendova The Row mogu pronaći po sniženim cijenama, baš kao i modeli dizajnerice Victorije Beckham čiji se komadi također uklapaju u quiet luxury trend. U nastavku otkrijte više od 20 modela sandala i natikača koje su odličan ulov sa sniženja!

Neous, 262.50 EUR (Net-a-Porter)
Giuseppe Zanotti, 345 EUR (Net-a-Porter)
Aquazzura, 717 EUR (Net-a-Porter)
GIanvito Rossi, 483 EUR (Net-a-Porter)
Wandler, 297 EUR (Net-a-Porter)
Brunello Cucinelli, 483 EUR (MyTheresa)
Souliers Martinez, 262 EUR (MyTheresa)
Victoria Beckham, 556 EUR (MyTheresa)
Ancient Greek Sandals, 196 EUR (MyTheresa)
The Row, 672 EUR (MyTheresa)
Marni, 525 EUR (MyTheresa)
Victoria Beckham, 437 EUR (MyTheresa)
Victoria Beckham, 390 EUR (MyTheresa)
The Row, 742 EUR (MyTheresa)
Gianvito Rossi, 455 EUR (MyTheresa)
Aquazzura, 455 EUR (MyTheresa)
Gia Borghini x Pernille Teisbaek, 262 EUR (MyTheresa)
Gia Borghini x Rosie HW, 297 EUR (MyTheresa)
Victoria Beckham, 375 EUR (MyTheresa)
Amina Muaddi, 535 EUR (MyTheresa)
Paris texas, 332 EUR (MyTheresa)
Gia Borghini x Pernille Teisbaek, 245 EUR (MyTheresa)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Net-a-Porter, MyTheresa

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0