Znate li za ovaj antistres parfem koji djeluje već nakon 30 minuta?

Mirisi ponekad imaju poseban utjecaj na nas jer osim što znaju potaknuti nostalgiju i podsjetiti nas na neke uspomene, jednako tako ponekad imaju i kontrolu nad našim raspoloženjem. Antistresni parfemi postoje već nekoliko godina, ali jedan nam je posebno privukao pažnju, a riječ je o parfemu brenda The Nue Co. Forest Lungs.

Niche brend parfema osnovao je bračni par Jules Miller i Charles Gower 2017. godine nakon što je Miller počela koristiti dodatne suplemente prehrane zbog oboljenja od sindroma iritabilnog crijeva. Njihov je cilj, zato, bio redefinirati povezanost ljudskog zdravlja i prirode. Pa tako, osim što se bave proizvodnjom suplemenata prehrani, The Nue Co. u posljednjih nekoliko godina počeo je i kreirati parfeme koji pomažu utječu na zdravlje.

 

Parfem Forest Lungs izrađen je od snažnih mirisa šume, s notama poput bora, cedrovine i benzoina, ali u sebi sadrži i citrusan miris bergamota. Miris je namijenjen svima, a pomaže u relaksaciji koja je tijekom dana često na dnu liste prioriteta zbog mnogobrojnih obaveza.

Parfem se nanosi “metodom 444” tako da se poprska na pulsne točke na tijelu te zatim udišete miris četiri sekunde, zadržavate dah četiri sekunde pa onda izdišete četiri sekunde. Nakon blagotvornog djelovanja mirisa i korištenja ove metode, osjećaj smirenosti preplavljuje vas već u roku od 30 minuta.

Ovaj parfem dostupan je bočici od 50 mililitara, a riječ je o uniseks mirisu. Moguća je i mjesečna pretplata putem službene stranice brenda u sklopu koje birate nekoliko proizvoda ovog brenda po pristupačnijim cijenama. Parfem je dostupan po cijeni od 115 eura, dostava je besplatna, a uz kupnju dobivate dva testera. Ako vam slijedi stresno razdoblje, a vjerujete u moć mirisa, onda je pravo vrijeme za isprobate antistresni, nagrađivani parfem Forest Lungs!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: The Nue Co.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0