Znamo gdje se održava ovogodišnje Fuliranje!

Fuliranje tek što krenulo nije, a ove godine još blještavije i sjajnije, goste očekuje na terasi Oleander hotela Esplanade od 2. do 31. prosinca! Na Oleander terasi hotela Esplanade, mnoge su ljubavi cvale, noge tancale, a Zagrepčani već u prošlom stoljeću fulirali. “Ma kaj god” – rekla bi gospođa Ana, kaj je s gosponom Fulirom tam fino vinčeko pila i veselo hofirala. I baš zato nema boljeg mjesta za proslaviti 10. rođendan, ispratiti Staru i nazdraviti Novoj godini uz čin čin.

Zato je slavljeničko Fuliranje, najpopularnije adventsko događanje, odlučilo svoj dom pronaći od 2. do 31. prosinca na terasi Oleander hotela Esplanade. Dvanaest ugostiteljskih kućica ponudit će najbolje okuse i mirise, dostojne tako posebnog  mjesta. P

redstavit će se već nam poznati Chefovi Mate Janković iz istoimenog Instituta, Ivan Pažanin iz Chef’s Burgers, Mario Mihelj iz El Tora i Chefica Ana Grgić iz hotela Esplanade. Uz sjajne barove Gingle Bells, Rakijarnicu i Acrobat Champagne & Wine, svoju će gastro čaroliju predstaviti i novodolazeći restorani Izakaya, Restač, Beg’s Plant Based Butchery i Esplanade, blagdanska edicija restorana Good Kut i Taika, čarolija iz arktičkog kruga.

Osim kreativnih oblizeka posjetitelji će guštati i u glazbenim trenucima – uz mnoštvo DJ’a kao što su Pepi Jogarde, Ozren Kanceljak Kanca i Zozo te live nastupa Yogi Lonicha, Joe Pandura pojačanog Nikolom Marjanovićem, Kritijana Beluhana i Michaela Kvorke s prijateljima. U pripremi je mnogo iznenađenja, a jedno od njih na veliki osmijeh mami – humanitarna aukcija Zaklade Marina Čilića. Događanje će se odvijati uz poštivanje svih epidemioloških mjera, a sve informacije možete saznati na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Naslovna fotografija: Fuliranje

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0