Znamo gdje se nalazi jedan od najljepših bazena na svijetu

Ne skrivamo činjenicu koliko obožavamo putovati, a jednako tako obožavamo i otkrivati nove hotele na bajkovitim lokacijama diljem svijeta i stavljati ih na našu must visit popis. A kad smo vidjeli bazen koji ima ovaj boutique hotel smješten u Meksiku, znali smo da je ovo definitivno jedna od lokacija koja se mora pronaći na našoj bucket listi.

Hotel La Casa de la Playa je prvi boutique hotel Grupo Xcaret grupacije otvoren prije nešto manje od dvije godine koji se može pohvaliti jednim od najljepših bazena na svijetu koji se prostire iznad oceana, a čitava je građevina zamišljena kao živa skulptura na obali koju je kreirao arhitekt David Quintana. Hotel je smješten u regiji Riviera Maya, na spektakularnoj plaži okružen prirodom, odnosno džunglom.

Koncept “Exclusively Your Way” osigurava personaliziranu uslugu i iskustva kreirane za potrebe i želje svakog gosta individualno, a u hotelu se nalazi sveukupno 63 apartmana od kojih svi imaju pogled na privatnu plažu i ocean. Svaka smještajna jedinica nudi gostima više od 100 kvadratnih metara za odmaranje, kupanje u privatnom bazenu, upijanje pogleda na ocean i uživanje u profinjenoj, luksuznoj usluzi na čitavom imanju.

Naime, u sklopu hotela nalaze se nagrađivani spa centar, restorani koji iza kojih stoje vodeći meksički chefovi, nekoliko barova, knjižnica s pogledom na ocean, kafeterija i trgovina s čokoladama, između ostalog. No, ono što je najzanimljivije kod ovog luksuznog hotela je da je dizajniran imajući na umu održivot, a arhitekt je, umjesto da uništi prirodu kako bi se izgradio hotel, koristio prirodu kao element hotel, zbog čega se smatra živom skulpturom.

Moderni elementi dizajna, elegantno uređen interijer koji odaje počast Meksiku te bujno zelenilo koje preplavljuje zajedničke prostore hotela ono su što ovo mjesto čini zaista posebnim. Svaki je interijer apartmana poseban, ima drugačiju atmosferu te je uređen s različitim ručno rađenim detaljima koje su izradili meksički obrtnici i umjetnici.

Ono što im je zajedničko je da ćete se u bilo kojem od njih moći maksimalno opustiti i uživati u pogledu na morsku pučinu. Iako svaki od apartmana ima i privatni mini bazen ono što svakako ne smijete propustiti je zaplivati u 40-metarskom infinity bazenu koji se prostire iznad plaže i oceana te izgleda kao spojen s morskom pučinom.

U nastavku otkrijte još fotografija ovog predivnog meksičnog boutique hotela La Casa de la Playa i njegovog infinity bazena.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: La Casa de la Playa, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0