Znamo gdje otputovati za uskrsne praznike i potpuno se opustiti!

Smješten u šarmantnom mediteranskom naselju Portonovi na jadranskoj rivijeri, na svega pola sata vožnje automobilom od zračne luke Dubrovnik, One&Only Portonovi najavljuje proslavu Uskrsa tijekom dva proljetna vikenda, od 7. do 9. te od 14. do 16. travnja. Ovo je i idealna prilika da se počastite raskošnim proljetnim vikendom, bilo da putujete s prijateljima, obitelji, partnerom ili sami.

Čarobno gastronomsko iskustvo

Uskrsni gastronomski program u One&Only uključuje sve restorane u resortu – iskustvo možete započeti u restoranu La Veranda, koji slavi bogato mediteransko nasljeđe s naglaskom na lokalno inspirirana jela uz kreativan dodatak vrhunskih kuhara. Ljubitelje egzotičnih ukusa oduševit će Tapesake s jedinstvenom fuzijom europske i autentične japanske kuhinje, jednako atmosferičan tijekom dana kao i tijekom večeri. Restoran Sabbia, smješten na pješčanoj plaži hotela nudi jela inspirirana Italijom, sa svježim regionalnim sastojcima i svježim plodovima jadranskog mora. U nedjelju 9., kao i 16. travnja, moći ćete uživati u raskošnom uskrsnom brunchu uz nastup sastava Low Voltage u hotelu ispunjenim prigodnim ukrasima i pop-up uskrsnim stanicama sa slatkim iznenađenjima.

Zabava za sve generacije

Na travnjaku ispred resorta bit će postavljena šahovska plocča i teren za boćanje za dječju zabavu te velika uskrsna jaja kao idealna kulisa za obiteljske fotografije. Djeca će moći uživati u lovu na uskrsna jaja, koji je i sjajna prilika da sa svojim vršnjacima istraže resort.

Odrasli će se za to vrijeme moći opustiti uz jutarnju jogu i povratiti energiju kroz treninge na otvorenom, okruženi prirodnim ljepotama i aromom mediteranskog raslinja. U wellness centru švicarske kuće Chenot Espace, na četiri tisuće kvadratnih metara prostora za detoks, brigu o tijelu i opuštanje, gosti će moći uživati u magičnom zatvorenom bazenu i a la carte tretmanima Chenot wellness stručnjaka.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0