Znamo gdje kupiti Saye tenisice u Zagrebu – otvoren concept store Shareno!

Otvorenje novih mjesta, pogotovo u ovom nepredvidivom razdoblju, daje nam nadu u bolju budućnost, a još kada se na takvim mjestima mogu pronaći stvari vrhunskog dizajna koje nemaju svi, veselje je još veće. Već smo pisali o ekološkim tenisicama retro izgleda Saye, a odnedavno se one mogu pronaći u Zagrebu – u novootvorenom Shareno concept storeu!

Concept store obiteljski je biznis – dućan u kojem su se spojila različita znanja i vještine, a koji je smješten u popularnom zagrebačkom kvartu Maksimir, na adresi Bukovačka 25. Istočni dio grada sve je popularniji, pa ne čudi odabir lokacije – Shareno concept store okruženo je i drugim popularnim brendova, a sve se dogodilo spontano i prilično brzo, kada se oslobodio prostor koji se činio idealnim za ovu ideju. Tako je i bilo, a za izgled minimalistički uređenog prostora zaslužni su vlasnici.

“Već godinama maštam o svojem dućanu. S godinama sam stekla dovoljno radnog iskustva koje mi je dalo samopouzdanja da se upustim u privatni posao. Čitav proces je bio istovremeno zabavan i stresan. Ovo je svakako izazovno razdoblje za sve, ali se mi uvijek u životu trudimo biti pozitivni. Lijepo je raditi, stvarati nešto u što vjeruješ i pritom uživati u cijelom tom procesu”, rekla je Iva Birkić, koja stoji iza concept storea.

 

Otkrila nam je da i sam naziv krije poruku pozitive – jer vole boje, optimizam, veselje i šarene stvari, ali i da se u dućanu nalazi zaista šarolika ponuda, što ovaj concept store čini iznimno atraktivnim. Kvalitetno i lijepo, proizvodi imaju priču iza sebe i cool brendovi, samo su dio kriterija po kojima se biralo stvari za dućan.

Pa se tako uz veganske tenisice Saye, u Shareno concept storeu mogu pronaći naočale popularnog brenda Izipizi, dekoracije za prostor Avolt, termo boce Chilly’s, kolekcija recikliranih torbi i nesesera Wouf, satovi Komono, novčanici Secrid i još mnogo toga. Brendovi su odabrani pažljivo jer je, kako ističe Birkić, bitno da imaju zanimljivu priču, da su proizvodi kvalitetni i da se ne prodaju baš svugdje. “Nikako ne idemo za time da uzimamo brendove samo da bi upotpunili asortiman. Biramo samo brendove i proizvode koje i sami kupujemo i volimo. Zapravo nam je najvažnije da prodajemo ono u što i sami vjerujemo”, izjavila je.

A to nije nimalo lagan zadatak jer je do brojnih brendova zaista teško doprijeti, pogotovo kad je riječ o tako malom tržištu kao hrvatskom, no Shareno concept store usprkos tomu svakodnevno istražuje ponudu i dogovara suradnje s novim brendovima jer im je u cilju da kupci uvijek imaju nešto zanimljivo za kupovati u concept storeu.

Do sad se pokazalo da je definitivno najveće iznenađenje bio brend Avolt koji u ponudi ima produžne kablove koji ne nagrđuju izgled prostora pa su kupci time oduševljeni, ali niti jedan drugi brend ne zaostaje u popularnosti. Što se sve nalazi u ponudi Shareno concept storea možete otkriti na njihovoj Facebook stranici ili Instagram profilu, a uskoro se lansira i službeni webshop.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Shareno concept store

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0