Kada se radi o uređenju interijera, svaka godina baš kao i u modnom svijetu, donosi nešto novo. Nakon duge vladavine skandinavskog stila i shabby chic načina uređenja interijera, ove godine pojavio se novi trend koji je zavladao skoro svakim Instagram profilom za dizajn interijera, ali i influencera koji dijele slike svojih prekrasno uređenih domova. Radi se o minimalizmu kroz zlatne detalje. Ovdje definitivno vrijedi pravilo manje je više jer zlato samo po sebi simbolizira bogatstvo i raskoš, što znači da uz sebe ne zahtijeva još mnogo različitih detalja.

Danas zlato kombiniramo u gotovo svim prostorijama svoga doma, a sve češće ga se može naći čak i u kupaonicama gdje su srebrni detalji dugo bili apsolutni broj jedan.

Minimalizam obogaćen zlatnim detaljima savršena je kombinacija koja tvori odličan recept za skladno dekoriran dom. Lijepo se slaže uz bijelu, svijetlo plavu boju, crno bijelu kombinaciju, ali i sive note. Uz nekoliko ključnih predmeta u zlatnoj boji interijer izgleda bogatije, moderno i s dozom profinjenosti. Naš je prijedlog zlatne detalje kombinirati i uz mramor, također jedan od velikih trendova 2017. godine koji naprosto volimo.

Luster, stol, sviječnjak, vaza, stolić ili nešto treće, koji god detalj odabrali u zlatnoj boji, vaš dom uz njega svakako će živnuti.

Photo: Instagram