Chanel predstavio aplikaciju za odabir savršenog ruža, a dostupna je i u Hrvatskoj!

Francuska modna kuća Chanel predstavila je skener za boje pod nazivom Lipscanner, koji predstavlja novu generaciju make up aplikacije namijenjene samo za usne! Ovaj originalan skener razvijen je unutar francuske kompanije, a omogućuje vam da na temelju vizuala koji vas inspiriraju, stranice u magazinu, omiljene majice, torbice, cvijeća ili usana svoje prijateljice, pronađete boju Chanel ruža koju tražite. Naime, u samo će dva klika Lipscanner prepoznati odabranu boju te vam sugerirati Chanelovu interpretaciju iz bogate palete proizvoda kuće, a uz to će te je moći i isprobati na svojim usnama uz pomoći virtualne make up aplikacije.

Inspiraciju za boju možete pronaći posvuda, samo skenirajte onu koja vam se sviđa i Lipscanner će vam ponuditi najbližu nijansu iz bogatog asortimana ruževa kuće. Ako ruž snimite na nečijem licu ili, pak, na influencerici na društvenim mrežama ili manekenki na stranicama magazina, ova aplikacija moći će odgonetnuti i teksturu ruža, od onih mat do sjajnih. Lipscanner je svjetska ekskluziva, a temelji se na umjetnoj inteligenciji i ekspertizi stručnjaka kuće Chanel kad su u pitanju boje i teksture. Sliku koju okinete kamerom UI će analizirati i usporediti s više od 400 ruževa iz Chanel arhive kako biste došli do željenog proizvoda. Brza i intuitivna aplikacija ne samo da će pronaći “onu pravu”, već ćete odmah moći provjeriti i kako vam stoji.

Mogućnosti je zaista bezbroj jer značajka “Colour Picking” omogućuje da na fotografiji označite baš boju koju tražite, kako bi algoritam i na to malo piksela uspio pronaći odgovarajuću Chanel nijansu, dakle nemojte se bojati okinuti fotografiju buketa koju ste dobili ili, pak, haljinu s uzorkom, boju koju tražite moći ćete precizirati u ovoj aplikaciji, a i instantno isprobati putem “Virtual Try On”. Aplikacija će vam ponuditi ruževe najbliže željenoj boji i to u dvije do tri različite varijante (mat, satenskoj i sjajnoj), koje odmah možete i kupiti na chanel.com pa time virtualnu stvarnost pretvoriti u onu pravu.

Na aplikaciju je proteklih nekoliko mjeseci uz Chanel Makeup Creation Studio radio i tim CX Lab, a odlične je vijest da je aplikacija od danas dostupna na hrvatskom tržištu – skinuti je možete putem Apple App Storea i odmah početi s isprobavanjem svojih omiljenih nijansi! U nastavku pronađite korake kako koristiti aplikaciju.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0