Želite naučiti aranžirati cvijeće za svoj interijer? Evo idealnih radionica u Zagrebu

Prije nego utonemo u zimski san, odlučili smo iskoristiti bogatstvo prirode, posljednje ljetne zrake sunca i šarenilo boja koje nam pruža ovaj dio godine, a uz to proširiti znanja o cvijeću! Zahvaljujući vizionarki Adriani Rajki, 26-godišnjoj ekonomistici čija je cvjetna adresa efektnog imena Buketa nedavno obogatila centar Zagreba, točnije Petrinjsku ulicu, hrvatska metropola je postala bogatija i za cvjetne radionice u kojima bez ikakvog iskustva možete postati florist na ‘jedan dan’. Rezultat je to dugogodišnjeg promišljanja o otvaranju vlastite cvjećarnice te dekoriranja svečanosti i evenata, a sve iz strasti prema cvijeću.

Buketina cvjetna radionica je zamišljena kao savršen spoj dobrih emocija, zabave, znanja i cvijeća! Ovo mjesto susreta svih zaljubljenika u cvijeće nudi učenje raznih trikova i savjeta, razmjenu iskustva ali i dva sata uživanja, dobrih priča i prije svega prekrasnog cvijeća s kojim na kraju krajeva – odlazite i doma!

Reakcije na radionice su super i to je predivno. Ideja nam je bila organizirati kreativno druženje, a opuštena atmosfera i dobra zabava su došli kao bonus. Svi se doista trude i ono najbolje, svoj rad nose kući. Aktualne radionice su u znaku ruža, karanfila, gerbera i zijevalica dok jesen nosi suncokrete, gerbere, krizanteme i ljiljane”, otkriva nam Adriana.

Za 21. rujna najavljeno je novo druženje u Gušt beauty boutiqueu, modernom i urbanom prostoru za sve ljubitelje beauty i design scene. Bogat program najavljuju i za zimski period u kojem će raditi i božićne ukrase.

Adrianina Buketa u samo nekoliko mjeseci prometnula se u mnogima omiljenu zagrebačku cvjetnu adresu, a sve zbog individualnog pristupa i njezine zarazne ljubavi prema cvijeću.

“Cvjećarnica je jedinstvena po tome što u buketima i aranžmanima koristimo samo cvijeće, gotovo bez zelenila. Riječ je o clean estetici s naglaskom na biorazgradive materijale; dakle bez plastičnog omotnog papira, spužvi… Ponuda cvijeća djelomično ovisi o sezonalnosti, no isto tako se trudimo pronaći i ponuditi manje poznato cvijeće, kao i ono primamljivo bojama i izgledom. Osjetljivije cvijeće kupujemo isključivo po narudžbi jer želimo da je uvijek svježe te, naravno, što dugotrajnije”, kaže Adriana i dodaje kako Buketa u svojoj ponudi, osim cvijeća i aranžmana za vaze, nudi i dekoracije za sve vrste svečanosti i događanja – od aranžiranja cvijeća do najma dekorativnih predmeta ovisno o  temi.

Cvjetna radionica by Buketa idealna je za team buildinge, ženska druženja ili pak proslavu rođendana. Sve zanimljivosti i novitete Bukete, kao i najave radionica možete pratiti na Instagram profilu cvjećarnice i pritom si šarenom dozom cvijeća uljepšati dan!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Ana Kavelj

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0