Želimo sve torbe iz nove Manu Atelier kolekcije

Manu Atelier, samo šest godina star brend koji je od osnutka stekao kult sljedbenika, kako zaljubljenika u modu tako i Belle Hadid, Kate Middleton, brojnih urednica modnih magazina i influencerica, predstavio je svoju novu kolekciju torbi.

Osnivačice ovog brenda sestre su Merve i Beste Manastir. Kćeri su jednog od najstarijih proizvođača predmeta od kože, koji je svoju manufakturu osnovao davne 1976. godine u Istanbulu, pa su cijeli život provele okružene samo najboljim uzorcima kože. Želeći spojiti kvalitetu s modernim dizajnom, osnovale su Manu Atelier, te počele nizati brojne uspješnice.
Za vrijeme cijele izolacije uzrokovane pandemijom virusa dobro su vodile svoj Instagram profil, zabavljale followere, organizirale live koncerte i razgovore te na kraju, ovoga tjedna predstavile novu pre fall kolekciju.

Kako bi ju predstavile, pozvale su trinaest internacionalnih muza koje su fanovi brenda od samoga početka, te ih zamolile da se same fotografiraju s torbom. Sve su imale potpunu slobodu pri izradi fotografija te su ih kreirale u skladu s vlastitom estetikom. Rezultat je predivna, osobna kampanja u kojoj su najveću ulogu upravo odigrali društveni mediji.
Želja za kreiranjem jedinstvenog i autentičnog koncepta sestrama je pošla za rukom, a rezultate suradnji možete pogledati u nastavku.