Želimo ovu lampu iz nove Zara Home kolekcije!

Dobra rasvjeta, pogotovo ona atmosferska, može obogatiti svaki prostor! Pravilnim odabirom rasvjete možete odignuti ili, pak, u potpunosti promijeniti atmosferu prostorije. Stoga, prilikom odabira dekorativnih lampi za dom uvijek imajtena umu ugođaj koji želite stvoriti u domu. Predlažemo da prostorije u svojem domu opremite s nizom manjih rasvjetnih tijela, kako biste postigli cozy efekt, a ako tražite neki novitet kojim ćete obogatiti interijer bacite oko na klasičnu stolnu lampu španjolskog brenda Zara Home, koja nas je privukla teksturiranim keramičkim postoljem.

Zara Home pozicionirala se kao jedan od najvažnijih brendova kad se radi o pristupačnim cijenama i dizajnu koji nalikuje onom nešto skupljh brendova, što potvrđuje i lampa iz aktualne kolekcije. Naime, ovih je dana španjolski brend na svojim službenim stranicama predstavio kolekciju koja odiše atmosferom kuće u planinama u Škotskoj. Takav dojam postignut je jesenskom paletom boja, teksturama i mekanim tkaninama koje kao da “vrište” udobnost. U kolekciji dominiraju keramika, dekorativni prekrivači i zagasitije boje koje priliče hladnoj Engleskoj, no ova se lampa, vjerujemo, može uklopiti u bilo koji interijer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zara Home Official (@zarahome)

Dovoljn velik da prilikom ulaska u prostoriju fokus bude usmjeren prema njemu, ovaj model lampe istovremeno odiše suvremenim dizajnom, ali bi se lako mogao zamijeniti i za komad koji je proizveden davnih dana čemu doprinosi dojam patine na kermačkom stalku. Stalak lampe je pomalo predimenzioniran, oblog oblika i nalikuje vazi pa čini statement komad koji će podignuti svaku prostoriju i dodati joj staromodni šarm. Isto tako, sjenilo lampe izrađeno od lana pruža prigušeno, atmosfersko svjetlo koje će doprinijeti toplini prostorije.

Ovaj divan primjerak dostupan je u Zara Home dućanima u Hrvatskoj i na službenim stranicama brenda, po cijeni od 169 eura.

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara Home

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0