Zavirite u novi boutique salon Teute Mesaroš koji je prava oaza za stiliziranje kose

Teuta Mesaroš, jedna od najpoznatijih hrvatskih stilistica i koloristica za kosu otvorila je novi Teuta Boutique Salon koji nadilazi okvire tipičnih frizerskih salona. Radi se luksuznoj beauty oazi koja se prostire na 300 metara kvadratnih, a ostavlja dojam prestižnog, ali komfornog stana ili galerije.

Osjetila sam da je sada pravo vrijeme za promjenu i htjela sam nešto sasvim drugačije. Današnji tempo života je izuzetno intenzivan, pogotovo zaposlenim ženama i majkama. Naći vrijeme za sebe je od neprocjenjive važnosti, a upravo to sam htjela pružiti svojim klijenticama. Drago mi je što mogu najaviti kako osim novog prostora, Teuta Boutique Salon uskoro donosi i nova proširenja u asortimanu, rekla je Teuta Mesaroš.

Uređenje interijera potpisuje dvojac iz Studija Franić & Šekoranja koji je spretno našao ravnotežu između funkcionalnosti prostora i njegove estetike.

“Dinamiku i različitost cjelina naglasili smo zidnim elementima, tako da se sada u prostoru izmjenjuju zidni premazi, tapete, tekstil, drvene obloge, ali i lukovi te prolazi, koji cijelom salonu daju unificiran, ali i monumentalan izgled što nam je bio osnovni cilj”, izjavio je Dean Franić, dizajner interijera.

Teuta Mesaroš i Dean Franić

Ekskluzivnost Teuta Boutique Salona potpisuje i maloprodaja Byredo mirisa za kosu, čime je postao jedini frizerski salon na svijetu u kojem se ovi proizvodi mogu kupiti. Uz njih, poseban corner u salonu nudi maloprodaju drugih proizvoda koje Teuta svakodnevno koristi, a samo neki od njih su: Keune, Leonor Greyl, Philip B, Kerastase i Dyson.


* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0