Zavirite u interijer Go Travel, najljepše uređene putničke agencije!

Prošlog je mjeseca poznata turistička agencija Go Travel otvorila vrata nove poslovnice u Mesničkoj 5 te svojim klijentima predstavila interijer u kojem će osim u organizaciji nezaboravnih putovanja moći i uživati. Smješteni u samom centru Zagreba u novoj poslovnici odlučili su napraviti kombinaciju poslovnog prostora i prostora koji će njihovim putnicima planiranje putovanja učiniti još ljepšim i ugodnijim.

Interijer je prožet elementima dalekih putovanja te je kombiniran s modernim i upečatljivim detaljima kao što su tapete s uzorkom, knjige u žarkim bojama i vintage koferi. Nit vodilja pri uređenju bila je stvoriti ugođaj egotičnih putovanja pa su tako tapete prožete Thai motivima, ratan fotelje neopisivo podsjećaju na one na Baliju, a spojevi različitih uzoraka predstavljaju različite kulture koje možete upoznati na njihovim putovanjima. Kako bi što zornije dočarali tople krajeve, cijeli prostor pun je egzotičnim biljaka stoga u nekim trenucima zaista možete pomisliti da niste u Zagrebu.

Kada su započeli s uređenjem, odlučili su napraviti jedinstvenposlovni prostor jer kako i sami kažu, njihovo poslovanje je jedno posebno iskustvo od kada prvi put uđete u njihovu agenciju pa sve dok se ne vratite s njihovih putovanja. Osim što se vodilo računa da prostor izgleda jako privlačno, vlasniku je bilo vrlo bitno da je radnicima agencije prostor ugodan i funkcionalan za raditi.

Iako je zadnjih nekoliko godina bilo iznimno izazovno raditi uslijed pandemije koronavirusa, Go Travel je nastavio normalno poslovati te svakim danom širiti broj svojih putnika. Sama posljedica toga je da im je prošli poslovni prostor postao premali stoga su se na svoju 10. obljetnicu odlučili preseliti u novi i veći prostor. Potvrda da je ovo bio dobar potez je i reakcija njihovih dugogodišnjih putnika koji su odmah došli posjetiti poslovnicu te istražiti nova putovanja.

Ovu godinu grupe pretežito putuju na Tajland, Meksiko, Sjedinjene Američke Države, Brazil i Bali, a novogodišnji programi se već lagano pune. Ako ste zainteresirani za Go Travel programe putovanja, detaljnu ponudu možete pogledati na njihovoj web stranici kao i na njihovim društvenim mrežama.

Fotografije: Senja Vild

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0