Zara x Kassl Editions – dizajnerska suradnja koju morate imati

Po uzoru na ostale high street marke, španjolski brend Zara najavio je dizajnersku kolekciju, u suradnji s belgijsko-nizozemskim kolektivnom Kassl Editions. Taj je brend omiljen među Skandinavkama, pogotovo njihovi kaputi i Pillow Bag model torbice, a u sklopu dizajnerske suradnje bit će predstavljena odjeća, ali i komadi za uređenje doma.

Kassl Editions je osnovan prije tri godine, a brzo je stekao popularnost, tako da se njihovi komadi mogu kupiti na online shopovima Net-a-Porter, Farfetch ili MyTheresa. A sada će dizajn s njihovim potpisom biti dostupan po high street cijenama, na policama španjolskog diva Zara. Pa, što možemo očekivati?

Riječ je prvenstveno o ready-to-wear komadima prikladnim za nadolazeću sezonu, ali i sitnom namještaju i dekoracijama za interijer kao što su modularni ormarići, stolići, stolne lampe, tepisi i ogledala. Odjeća će biti bazirana na outerwearu, odnosno kaputima, kožnatim jaknama, balonerima od vinila i sličnim komadima po kojima je Kassl Editions postao poznat, i to u crnoj i boji crvenog vina. Dostupni će biti i kožnati top i hlače, a paleta boja kreće se od crne i sive preko tamnoplave i boje crvenog vina do bež i bijele.

Iako ovo nije prvi put da se dizajnerski brend okušao u kreiranju namještaja – prošle godine predstavili su Pillow sofu, čiji se dizajn temelji na popularnoj Pillow torbi – sada je sve odvedeno na višu razinu te su se okušali i u produkt dizajnu u širem opsegu.

Capsule kolekcija odjeće i dekora za dom bit će ekskluzivno predstavljena na milanskom sajmu Salone del Mobile, a moći će se kupiti od 12. rujna isključivo online u limitiranoj količini. Za razliku od odjeće, sve u suradnji sa Zara Home moći će se kupiti i u trgovinama i online.

Kassl Editions x Zara dizajnerska suradnja san je svih minimalistica, a komadi iz kolekcije ističu se i funkcionalnošću. Kolekcija će se naći na granici između high street mode i luksuznih dizajnerskih komada, što znači da će i cijena biti nešto viša, ali će komadi biti kvalitetniji. Čiste linije i jednostavnost okosnica su i odjevnih predmeta, ali i onih dekorativnih za interijer, kao i dugovječan dizajn.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0