Zara štikle koje se nalaze na našoj listi želja

Popularnost slingback modela cipela posljednjih sezona samo raste i nedvojbeno je da se i ovog proljeća, uz balerinke, radi o omiljenom modelu koji ćemo nositi. Pogledate li samo asortimane modnih brendova, od dizajnerskih do high street, svi u svojim aktualnim kolekcijama imaju varijacije ovog modela. A posljednji u nizu koji smo dodali našoj proljetnoj wishlisti su štikle španjolskog brenda Zara!

Kožnate cipele s visokom potpeticom od osam centimetara predstavljaju idealan model za večernje izlaske. Obožavat će ga ljubiteljice minimalističkog stila, a zbog iznimno poželjne smeđe nijanse, radi se o nešto posebnijem modelu kakav dugo nismo vidjeli. Također ono što pridonosi posebnosti ovog modela je činjenica da smo posljednjih mjeseci u asortimanima brendova navikli viđati model slingback s izraženim šiljastim vrhom, no ovog je puta high street brend servirao model koji krasi ravan vrh.

Zbog siluete radi se o modelu koji će biti omiljen među obožavateljicama svevremenskih outfita koje večernji look žele završiti sa štiklama nešto drugačijeg izgleda. Smeđa boja također je nešto atipično kad se radi o štiklama i ovaj će model nesumnjivo lijepo odgovarati uz brojne outifte, ali i veliki spektar boja; kombinirane uz bijeli, crni ili plavi look, štikle će svakoj odjevnoj kombinaciji donijeti profinjen završni touch.

Model smo zamijetili i kod influencerice @filis_pina koja ih je iskombinirala uz dugačku svilenu bijelu haljinu, crnu predimenzioniranu kožnatu jaknu i ultrapopularnu torbu The Row Margaux (o čijem smo dupeu pisali ovih dana). Toj su kombinaciji štikle donijele izrazito sofisticiran izgled i cjelokupni dojam učinile profinjenijim.

Štikle su dostupne za kupnju na službenoj stranci brenda u veličinama od 35 do 42 po cijeni od 59,95 eura. S obzirom na to da se radi o nešto posebnijem slingback modelu, predlažemo da budete brzi s kupnjom i osigurate si idealan par cipela za go-to look za izlazak!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, Instagram 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0