Zara lansirala kategoriju u sklopu koje možete kupiti i prodati njihove rabljene komade

Jedan od Hrvaticama omiljenih high street brendova je ovog tjedna lansirao novu kampanju u sklopu koje možete prodati svoje stare Zara komade koje više ne nosite! Riječ je o Zara Pre-owned kategoriji na službenoj stranici brenda na kojoj možete donirati, prodati, a i kupiti Zarine komade koji su već nošeni.

@zara

 

Jedan od izazova s kojim se modna industrija svakodnevno bori je održivost – pogotovo kada su u pitanju fast fashion brendovi baš poput Zare. U posljednje vrijeme brendovi su sve više svjesni svojeg ekološkog utjecaja na svijet, pa je i prije par mjeseci H&M najavio da im je plan da do 2030. godine počinju proizvodi odjeću samo od recikliniranog tekstila.

Zara još takve korake nije poduzela, no bliži se tome, pogotovo uvođenjem ove Pre-owned kampanje. Ova inicijativa omogućuje da se svi Zarini modeli koje imate u svome ormaru, a ne nosite ih ili su dijelom uništeni, da ih popravite ili im pružite novi dom nekome tko će ih htjeti nositi.

Ako želite prodati svoju staru Zara odjeću sve što trebate učiniti je ulogirati se na njihovu stranicu, zatim pronaći artikle koje želite prodati na Zarinom katalogu, napisati kratak opis proizvoda i dodati fotografije i na kraju odrediti cijenu. Kad je komad prodan, možete odabrati jednu od dostavnih službi koje će pokupiti vaš paket i poslati ga novom vlasniku.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@zara)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0