Zara komplet koji neodoljivo nalikuje Zimmermann modelu!

U nadi da kišu više nećemo vidjeti u idućih nekoliko tjedana, ne možemo prestati razmišljati o ljetu i outfitima koje ćemo nositi s prvim toplijim danima. Prije nekoliko dana je u Zaru stiglo još noviteta iz kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2023. i moramo priznati da su nas ovog puta zaista oduševili jer pojedini komadi djeluju poput dizajnerskih modela.

Upravo nam je iz tog razloga pažnju privukao pamučni komplet sastavljen od košulje i hlača širokih nogavica, s cvjetnim uzorkom, koji izgledom neodoljivo nalikuje komadima fashionisticama omiljenog brenda Zimmermanna.

Košulja i dugačke hlače izrađene su od 100-postotnog pamuka, što znači da su idealni za nošenje tijekom vrućih ljetnih dana. Košulja ima preklopni ovratnik i duge rukave s manžetama te našiveni džep na prsima. Cijena košulje iznosi 39,95 eura, a šifra proizvoda je 3287/178.

Lepršave hlače radi dodatne udobnosti imaju i elastični pojas s vezicama na struku, a odlične su i za nošenje uz jednodijelni kupaći kostim preko kojeg možete i prebaciti otkopčanu košulju. Cijena hlača iznosi 39,95 eura, a šifra proizvoda je 3291/177.


* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0