Zara Home predstavila fantastičnu kolekciju sa slavnim belgijskim dizajnerom

Kao jedna od omiljenih high street destinacija za uređenje doma nam je definitivno Zara Home. U asortimanu tog španjolskog brenda uvijek pronalazimo fantastične komade koji odišu minimalizmom i nerijetko se doimaju kao dizajnerski komadi. Stoga nas je posebno oduševila nova kolekcija španjolske marke koja je osmišljena u suradnji sa slavnim belgijskim dizajnerom Vincentom Van Duysenom.

Ova je treća po redu suradnja brenda i dizajnera, a nakon prethodnih izdanja koja su bila usmjerena na komade za dnevni boravak i blagovaonicu, najnovija u nizu kolekcija spaja elemente iz ranijih kolekcija, uz prisutnost komada koji podižu estetsku privlačnost i funkcionalnost. Kolekcijom koja nosi simboličan naziv “03” dominiraju predmeti izrađeni od drva i punog mesinga, a ono što je pretežno krasi su skulpturalni predmeti koji mogu poslužiti kao samostalni ukrasni elementi.

Nedvojbeno je da se radi o kolekciji koju će obožavati minimalisti – obiluju monokromatske boje, poput smeđe, crne i bijele nijanse. Od komada namještaja, do tekstila pa sve manjih predmeta za dekoraciju doma, radi se o jednoj od najboljih high street kolekcija koje smo vidjeli u posljednje vrijeme.

Belgijski dizajner prepoznat je u svijetu dizajna kao čovjek koji stvara nemjerljivo svevremenske komade koji uvijek odišu jasnoćom i jednostavnosti, no takvoj jednostavnosti uspijeva dodati i statement prizvuk. Već više od 30 godina na sceni, radi se o dizajneru čiji je rad iznimno cijenjen, što dolazi s cijenom, stoga je ova kolekcija idealna prilika za imati u svom domu njegov potpis, no nešto pristupačnijeg cjenovnog ranga.

Kolekcija je dostupna za kupnju na službenoj stranici španjolskog brenda, a u nastavku teksta otkrijte još fantastičnih fotografija kampanje kolekcije koju je snimio François Halard.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara Home

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0