Zara bomber jakna koju svi obožavaju predstavljena u novoj, proljetnoj verziji

Ništa nije podiglo toliko prašine u sezoni iza nas kao što su to učinile dvije jakne – jedna s high street, a druga s dizajnerskim potpisom. Potonja je nosila potpis minimalističkog brenda Totême, dok je hit high street model bila bomberica iz Zare koja je s pomalo predimenzioniranom siluetom i cropped krojem zaludjela društvene mreže.

Bomber jakna rasprodala se u svim verzijama – crnoj, tamnoplavoj i maslinasto zelenoj, pa ne čudi činjenica da je ovaj tjedan u Zarinoj “New In” kategoriji osvanula u novoj varijanti.

Model, odnosno kroj, potpuno je isti kao na prethodnim verzijama, no ono što ovu jaknu čini privlačnom za sezonu u kojoj se nalazimo se prljavobijela boja. Ovaj pomalo frajerski model tako je u svijetlijoj verziji dobio uglađen izgled, a ova se jakna može kombinirati i s hlačama na crtu, suknjama i ljetnim haljinama.

Baš kao tipičan bomber model jakna se ističe rebrastom kragnom i rubovima rukava, a Zara model poseban je po oversized džepovima koje je krase i čini kontrast na kraćoj silueti jakne. Bomberica u ecru nijansi dostupna je u veličinama od XS do L po cijeni od 69,95 eura. Ako niste uspjeli uloviti neku od prethodnih verzija, ovo je sjajan ulov za proljetnu garderobu!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0