@makajumy

Zaljubili smo se u ove vaze s prugicama!

Ne krijemo koliko smo obožavatelji vaza i, ako se nas pita, nikad ih nemamo dovoljno! Iako većina bira staklene modele, i to one najjednostavnije, moramo priznati kako nam u posljednje vrijeme najviše pažnju privlače keramičke vaze s nekom zanimljivom teksturom ili uzorkom. Upravo su nam zato za oko zapele ove vaze s prugicama, s potpisom njemačkog brenda Asa Collection.

@lille.skandi

Ne samo da ove vaze pripadaju među jedne od najatraktivnijih koje smo u posljednje vrijeme vidjeli, već su dostupne i u različitim veličnama, pa ih možete prilagoditi svojim potrebama ili, pak, kupiti čitav set. Riječ je o vazama u kombinaciji bež i crne boje, koje su izrađene od kvalitetne keramike te čine statement dodatak za svaki interijer.

Osim što je dostupna nešto klasičnija verzija s okruglim promjerom u dvije različite visine – 17 i 28 centimetara, a krase ih neravnomjerno raspoređene ručkice. U kolekciji se nalazi i duguljasta vaza koja se ističe svojim atipičnim oblikom. Vaze su ručno oslikane, a najbolja vijest je da se ovaj njemački brend može pronaći u hrvatskim Lesnina dućanima. Cijena najmanje vaze iznosi 35,99 eura, visoka verzija tog modela je 37,99 eura, dok se duguljasta prugasta vaza može kupiti po cijeni od 49,99 eura.

Ovo su definitivno jedne od najljepših vaza koje smo vidjeli i činit će predivan dodatak svakom interijeru u proljeće!

 

Fotografije: Asa Collection, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0