Zaljubili smo se u ove chic dodatke za interijer!

Pažljivo uređeni interijeri u kojima je svaki detalj “na mjestu” oduvijek su nam bili veliki izvor inspiracije, a u posljednje vrijeme smo u onima najchic počeli primijećivati isti komad namještaja. Presladak tabure čija forma podsjeća na gljivu, presvučen u tkanine s različitim uzorkom, vintage izgleda djelo je brenda za uređenje interijera Assieds Toii koji stavlja naglasak na ono na čemu svakodnevno odmaramo.

Uvjerene u to da bi čitav interijer, pa i svaki komad namještaja koji se u njemu nalazi, trebao odisati osobnim stilom, osnivačice brenda Haya Hizami i Isabelle Townsley, odlučile su osnovati brend u sklopu kojeg udahnjuju novi život zaboravljenom antiknom namještaju dodavanjem jedinstvenih detalja usmjerenih na modu. Strastvene obožavateljice mode, umjetnosti, arhitekture, tkanina, nakita i dizajna spojila je slična estetika, a i razmišljanje o tome kako je dom odraz ono što jeste, potaknula ih je kreativno.

Jedan, sad sasvim poseban, posjet sajmu antiknog namještaja rezultirao je rođenjem brenda Assieds-toii, neposredno poslije pandemije. Tamo su naišle na tabure koji je trebao povratak u život, a prilikom tog mini projekta narasla je njihova želja da daju novo ruho klasičnom, vintage dizajnu. “Ono što naše komade čini više od običnog vintage namještaja jest način na koji, kroz dizajn, stavljamo u prvi plan i strast prema modi. Tkanine koje koristimo su ili originalne ili nove, nabavljene od najboljih – Colefax, Noblis, popis se nastavlja… Ta doza vrlo aktualnih, odvažnih printova, boja i materijala, rezultira potpuno jedinstvenim komadom”, stoji na stranici brenda.

I doista, nema dizajna koji ne izgleda maksimalno neodovljivo, bilo da tražite pomalo funky komad, s printom nalik Missoniju ili ste, pak, u totalno romantičnom raspoleženju i želite svojem interijeru dodati dozu cvjetnog uzorka. Tu su i klasični karirani uzorci, retro verzije, pa i životinjski print, a povodom Valentinova predstavljena je i ružičasta verzija taburea s prugicama.

Za koji god se model odlučili, Assieds Toii tabure nevjerojatno je chic – i funkcionalan – dodatak za interijer koji će se svidjeti svima. Svi su taburei visoki 50 centimetara, širine 48 centimentara u gornjem dijelu, pa su udobni i za sjedenje, a mogu se uklopiti u dnevni boravak, spavaću sobu, hodnik, kupaonicu…

Različite verzije dostupne su za kupnju putem službene stranice brenda po cijenama od 477,95 do 895,95 eura, ovisno o tome koja je tkanina korištena za tapeciranje.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0