Zaljubili smo se u nove adidas it tenisice

Nesumnjivo je da kao brend koji posljednjih sezona predstavlja najpopularnije tenisice, Adidas prednjači u trenutačnoj sneakers kulturi. Osim toga što su sambice i dalje omiljen model koji svakog dana viđamo na društvenim mrežama i ulicama, modeli Spezial i Gazelle također broje velike uspjehe. Međutim, polako se nameće novi model, SL 72, koji ste već vjerojatno ranije vidjeli jer se isto tako radi o retro modelu!

Doista, njemački sportski brend unazad nekoliko godina uživa u predstavljanju svojih nekadašnjih kultnih modela, reinterpretirajući ih uz nešto suvremeniji dizajn. Model SL72 prvi je put predstavljen 1972. godine za opremanje sportaša za vanjske prilike. Tenisice su to čija je lagana konstrukcija onda revolucionirala trčanje, a danas unosi retro stil u aktivan život. Silueta se sastoji od prozračnog najlonskog gornjeg dijela, presvlake od antilopa i kožnatih detalja koji tenisicama daju chic izgled.

Unatoč tome što su prvotno namijenjene za sportske prilike, ovaj se novo predstavljeni model savršeno može uklopiti u svakodnevne kombinacije. Tenisice su predstavljene u četiri boje, od kojih se sve doimaju retro i prizivaju neka druga, davna vremena. Smeđa, zelena, plava i crvena, savršeno će se uklopiti u brojne kombinacije i unatoč tome što se naizgled radi o nešto hrabrijim bojama, ovo su zasigurno modeli koje će obožavati i minimalistice.

Radi se o modelu koji će idealno pristajati uz brojne kombinacije; od klasičnih odjevnih odabira uz traperice, pa sve do kombiniranja uz mini suknje i haljine kad ćete svakom outfitu donijeti casual chic pristup – ono što obožavamo u proljetnim odjevnim odabirima!

Ovaj novi, no vintage model it tenisica dostupan je za kupnju na platformi Luisa Via Roma po cijeni od 100 eura. Sigurno je da ćete u četiri različite varijante pronaći svog favorita za ovo proljeće, a u nastavku teksta otkrijte detalje tenisica koje želimo!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Luisa Via Roma

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0