Mia Matić

Zagrebačka modna karta dobila još jednu adresu za luksuznu kupnju – otvorena je nova Karla trgovina

U prizemlju zagrebačkog Centra Kaptol otvorena je nova, najprostranija Karla multibrend trgovina. Elegantno uređen prostor u mirnim, toplim bojama i s pažljivo odabranim materijalima posjetili su brojni modni znalci i poznate osobe kako bi razgledali ponudu omiljenih brendova u novom prostoru koji stvara ozračje luksuznih modnih oaza svjetskih metropola. Takva savršena kulisa idealna je za razgledavanje i isprobavanje najtraženijih modela aktualnih kolekcija renomiranih dizajnera, poput Tory Burch, See by Chloé, Marc Jacobs, Loriblu, Coccinelle, Fabi i drugih.

Vanja Halilović

“Već skoro četrdeset godina Karla trgovine donose pomno birane modne brendove, kao i najaktualnije trendove svojim vjernim kupcima u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku. Nova Karla u Centru Kaptol ‘šlag je na tortu’ našem dugogodišnjem radu, pažljivoj izgradnji portfelja i ljubavi koju nesebično ulažemo u kvalitetu uz učenje o modi”, poručila je direktorica prodaje, Vinka Matijević.

Iskusite jedno sasvim novo okruženje u kojem ćete se osjećati ugodno, osjetiti dašak svjetskih metropola te dobiti vrhunsku uslugu našeg tima, poručila je svim Karla kupcima.

Vinka Matijević

Topli tonovi ružičaste i marelice dobivaju dubinu i vibrantnost detaljima u boji maraske, a tim arhitekata, dizajnera i retail konzultanata iz studija Brigada pažljivo su osmislili Karlu. “Uspješna rješenja i interijeri koji se ističu rezultat su brojnih faktora, a jedan od ključnih su dobra suradnja, komunikacija i uzajamno povjerenje između investitora i projektantskog tima. Željeli smo kreirati prostor koji kupce inspirira ne samo ponudom i uslugom, već i posebnim prostornim doživljajem. Korištenjem široke palete toplih tonova, različitih materijala i suptilnih tekstura, postignuta je fina, izbalansirana podloga koja prostor čini dinamičnim i zanimljivim, a ujedno stavlja proizvode u fokus”, poručili su iz Brigade.

Anita Dujić

Bojana Gregorić Vejzović, Mila Elegović, Anita Dujić, Marija Borić, Jelena Marinović Petrović, Rita Rumora Jurki, Mia Matić, Pamela Badžek, Vanja Halilović, Ivana Petković Čevra, Matea Ibanez i Ana Andabak Volk uživale su u modnoj ponudi nove Karla trgovine, mjesta gdje se susreću modni trendovi u jednom elegantnom i profinjenom prostoru koji će zadovoljiti i modne znalce najistančanijeg stila.

Karla Kaptol 001 finalKarla Kaptol 004 finalKarla Kaptol 005 finalKarla Kaptol 006 finalKarla Kaptol 007 finalKarla Kaptol 009 finalKarla Kaptol 013 finalKarla Kaptol 017 finalKarla Kaptol 022 finalKarla Kaptol 023 finalKarla Kaptol 030 finalKarla Kaptol 033 finalDSC_6482

Footgrafije predivno uređenog interijera nove Karla trgovine možete pogledati u galeriji iznad, a atmosferu otkrijte u nastavku.

Ivana Petković Čevra
Ivana Prkačin
Jelena Petrović
Bojana Gregorić Vejzović
Matea Ibanez
Pamela Badžek
Rita Rumora Jurki
Ana Andabak Volk
Anita Dujić, Mia Matić, Rita Rumora Jurki, Jelena Petrović, Pamela Badžek i Bojana Gregorić Vejzović
Karla tim

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije eventa: exLumine

Fotografije interijera: Marko Mihaljević

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0