Zagreb Social Club predstavio zimsku kolekciju sa streetwear i vintage komadima

Ljubiteljima ulične mode poznati zagrebački brend Zagreb Social Club predstavio je kolekciju za zimu 2021/2022. Kolekcija se zasniva na bijeloj i crnoj boji s određenim modelima u kontrastnim bojama koje unose svježinu i dinamiku. Klasični modeli majica kratkih i dugih rukava su obogaćeni modnim detaljima kao što su platnene torbe u različitim dimenzijama, vunenim zimskim kapama i šiltericama od pliša.
“Izrada ove kolekcije je bila veliki izazov, jer zbog globalne pandemije u svakom djelu proizvodnog procesa troškovi su porasli, ali smo odlučili nastaviti s proizvodnjom u hrvatskoj. Morali smo našu kreativnost iz modnog svijeta prenijeti u poslovni svijet. Ovo je naša najveća capsule kolekcija do sada koja obuhvaća ne samo naše vlastite proizvode, već i veliku kolekciju vintage komada.”, rekao je Ali Mirza Mulabegović, kreativni direktor Zagreb Social Cluba.

Vintage linija “Second Chances and Romances” je nastala kao pokušaj osvještavanja kupaca da dužim korištenjem jednog artikla smanjuje se negativni učinak proizvodnje istog na okolinu. Nastavno na tu ideju i želju da proizvode manje Zagreb Social Club predstavlja dvije vintage capsule kolekcije ove zime. Prva je kolekcija vintage shearling jakni, a druga svečanih večernjih haljina.

“Nakon što su zadnje dvije godine bile u znaku trenirke mislim da je opet vrijeme reći “da” haljini. U suradnji sa svojom sestrom koja stoji iza brenda younghearts studio izabrali smo dvadesetak vintage večernjih haljina koje osim izgledom i kvalitetom sigurno će oduševiti i cijenom našu publiku.” zaključio je Mulabegović.

Zagreb Social Club zimska kolekcija dostupna je online, a streetwear komadi, kao i oni vintage, dostupni su za kupnju i u showroomu na adresi Smičiklasova 22.

Studijske fotografije: Dora Barker

Streetstyle fotografije: Ali Mirza Mulabegović
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0