Zaboravite na bijele tragove! Ovi se SPF fluidi savršeno stapaju s kožom te joj pružaju hidrataciju i zaštitu

Lagani tonirani fluidi su često bolji izbor za makeup ljeti zbog njihove lagane teksture i hidrirajućih svojstava, a još kad pružaju i SPF zaštitu i daju koži prirodan sjaj, jasno je da je riječ o must have proizvodu u ljetnoj kozmetičkoj torbici. Kad temperature porastu koža postaje sklona povećanom izlučivanju sebuma, a nanošenje pudera upravo je ono što mnogi počnu izbjegavati u svojoj svakodnevnoj rutini, a idealno rješenje za prekrivanje nepravilnosti ljeti postaju tonirani fluidi.

Uz to, mnogi puderi ne sadrže visoku i vrlo visoku SPF zaštitu, što može rezultirati prekomjernom izlaganju štetnih UV zraka tijekom ljetnih aktivnosti na otvorenom. Zbog mogućih oštećenja kože, potrebno je svakodnevno tijekom cijele godine koristiti kremu sa zaštitnim faktorom. Za ljetnu makeup podlogu idealni su lagani fotoprotektivni fluidi, koji će pružiti dobru zaštitu, ali i hidratizirati i matirati kožu te ujednačiti ten.

Avène je ove sezone predstavio nove Ultra Fluide iznimno laganih tekstura s hidrirajućim i matirajućim učinkom: “nevidljivi” koji je već u prvoj sekundi od nanošenja, neprimjetan na koži te “tonirani” ultra fluid, koji se svojom nijansom prilagođava svakom fototipu, sužava pore te ujednačava ten.

Fluidi za svaki dan

Fluidi (emulzije) su isto što i kreme, ali su lakše i rjeđe teksture. Jednako kao i kreme, fluidi sadrže vodenu i uljnu komponentnu, ali za razliku od krema sadrže još i aktivnu komponentu, najčešće antioksidanse i seboreugulatore. Lagani tonirani fluidi su često bolji izbor za make up ljeti zbog njihove lagane teksture, hidrirajućih svojstava, SPF zaštite i prirodnog izgleda koji pružaju.

Avène ULTRA FLUIDI iznimno su laganih tekstura s hidrirajućim i matirajućim učinkom. Dvije su verzije ultra fluida. Tonirani ultra fluid, koji se svojom nijansom prilagođava svakom fototipu, sužava pore te ujednačava ten te Nevidljivi koji je već u prvoj sekundi od nanošenja, neprimjetan na koži. Ultra fluidi su savršeni spoj zaštite, hidracije i ujednačavanja tena. Ne sadrže parfeme te čine savršena podloga za make up.

Ultra fluid tonirani SPF 50+ osigurava vrlo visoku svakodnevnu zaštitu od UVB-UVA zraka i plave svjetlosti kako bi se spriječilo fotostarenje i pojava tamnih mrlja. Lagana hidrirajuća tekstura ostavlja nježan matirajući završetak, sužava pore te poboljšava teksturu kože. Formula štiti od onečišćenja i štetnih utjecaja iz okoliša. Tekstura kože je profinjenija, a ten ujednačen i blistav, što ga čini savršenom podlogom na make up.

ULTRA FLUID NEVIDLJIVI SPF 50

pruža visoku svakodnevnu zaštitu od UVB-UVA zraka i plave svjetlosti Ultra fluidna matirajuća tekstura pruža potpuno nevidljiv završetak odmah nakon nanošenja, pružajući čak 4 sata hidracije. Brzo se upija, neljepljiv je i nemastan što ga također čini izvrsnom podlogom za make up,.

Ultra fluidi predstavljaju ultra savršenu, sigurnu i ugodnu svakodnevnu rutinu za primjenu tijekom cijele godine. Avène ultra lagane fluide možete pronaći u ljekarnama i bolje opremljenim drogerijama, gdje ćete pronaći širok izbor proizvoda prilagođenih vašim potrebama za zaštitom i njegom kože.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0