Za ovim je čizmama nastala apsolutna pomama na društvenim mrežama!

Iako se često, i na Instagramu i na TikToku, susrećemo s pojavom da neki komad postane apsolutni hit među influncericama pa nam se samim time i puno češće prikazuje dok scrollamo, uobičajeno je riječ o nekoj luksuznoj torbi, kaputu ili haljini, ali ovo nismo očekivali.

@lenaterlutter

Naime, jedan od trenutačno najpopularnijih komada, koji nose Tamara Kalinić, Leonie Hanne, Emili Sindlev i brojne druge modne influencerice su – Chanel čizme za kišu! Iako je francuska modna kuća poznata po otmjenim modnim komadima poput klasičnog prošivenog modela torbice ili, pak, kostima od tvida, ono za čime su stylish dame diljem svijeta poludjele su gumene čizme. No, čak i takav, u potpunosti funkcionalan, zapravo anti-fashion komad, sa Chanel dodirom, dobiva posebnu auru i postaje it model.

U prilog tome govori i činjenica da su čizme u nekim bojama već diljem svijeta rasprodane, no trenutačno se još uvijek mogu kupiti crni, bež i maslinasto zeleni model, naravno, ukrašen monogramom francuske kuće u bijeloj boji. Visina čizama seže do pola lista, a iako izgledaju kao uobičajene gumene čizme izrađene su od kaučuka, prirodne gume koja ima malo drugačiji izgled pa izdaleka izgledaju kao da su napravljene od kože.

@leoniehanne

Ove Chanel čizme, predstavljene u sklopu revije za sezonu jesen/zima 2022/2023., definitivno odnose titulu za najchic obuće za kišu koju smo ikad vidjeli, a stylish dame ih, baš kao na pisti, kombiniraju uz debele čarape ili, pak, nose s tajicama i skinny trapericama.

@tamara

Neosporno je da pripadaju u kategoriju veoma praktične obuće te su zbog unutrašnje podstave prikladne za nošenje i tijekom zimskih dana, no riječ je o luksuznom modelu koji, ako uspijete pronaći par u svojoj veličini, nosi i visoku cijenu za obuću te kategorije. Chanel čizme dostupne su za kupnju po cijeni od 115o američkih dolara, a u nastavku možete vidjeti kako ih nose influencerice.

@ootdnewyork10
@threadsstyling
@lenaterlutter
@leoniehanne
@sophiesuchan
@threadsgen
@emilisindlev

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Chanel, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0