Yoyo x Bonpoint – najpoželjnija dječja kolica

Nova suradnja oduševit će stylish mame i pobornice laganih dječjih kolica! Brend Yoyo, najpoznatiji po laganim kolicima koji se mogu sklopiti i nositi kao carry on prtljaga, u kolaboraciji s francuskim luksuznim brendom za klince kreirao je dvije verzije kolica koje definitivno slove za najpoželjnije na tržištu.

Yoyo x Bonpoint suradnja ističe se Iconique printom – uzorkom trešnjica kojem je Bonpoint vjeran već više od pet desetljeća. Razigrane, ljupke i slasno nostalgične, trešnjice na bež tkanini krase poznate modele Yoyo dječjih kolica dajući im dozu pariškog šarma.

Utjelovljujući stil i eleganciju, Bonpoint prihvaća neusporedivi savoir-faire i tehniku ​​francuskog jacquarda, definirajući njegovu estetsku izvrsnost. Novi uzorak – YOYO Bonpoint Beige, ističe se bež pozadinom s profinjenim uzorkom malih utkanih trešanja te oživljava nevinost djetinjstva i radost roditeljstva.

L’Iconique je dio Bonpointove stalne kolekcije i dostupan je u nizu komada, od mini kovčega i držača za bocu vode do plišanih igračaka. Linija potrepština za bebe savršeno usklađena s YOYO Bonpoint Beige, osiguravajući skladnu koordinaciju i stil bez napora.

Uz ovaj sanjivi novi print, brendovi su predstavili i nove značajkama na obje verzije dosutpnih paketa s dječjim kolicima i popratnim proizvodima. Paket 0+ Novorođenče će sadržavati produženi pokrov i ventilacijski prozor. Paket za 6+ imat će produženi pokrov, prozorčić za provirivanje, ventilacijski prozor i super mekani jastuk.

Održivost je sastavni dio suradnje, s kolicima koja se lako popravljaju i ambalažom izrađenom od recikliranog kartona i ispisanom sojinom tintom, bez plastike ili ljepila, nudeći ekološki prihvatljivo rješenje. Ova suradnja predstavlja savršen spoj stručnosti i modernog stila za mlade obitelji diljem svijeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stokke (@stokkebaby)

 

Okvir kolica u crnoj boji dostupan je za kupnju po cijeni od 399 eura, za paket 0+ morat ćete izdvojiti 240 eura, dok cijena paketa 6+ iznosi 110 eura. Komplet u kojem se nalaze okviri te paketi 0+ i 6+ dostupan je za kupnju po cijeni od 749 eura. Na stranici Bonpointa mogu se kupiti i drugi proizvodi u tom šarmatnom printom, kako biste upotpunili svojaYoyo x Bonpoint dječja kolica.

Dječja kolica iz suradnje Yoyo x Bonpoint bit će dostupna i u Male Stvari shopu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Bonpoint

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0