Vrhunski brend Sartoria Chiari održao Gentlemen’s Night u restoranu Noel 

Kada smo nedavno doznali da na našem tržištu postoji brend Sartoria Chiari koji za muškarce izrađuje vrhunska odijela, košulje te cipele po mjeri, odmah smo odlučili istražiti o čemu se radi. Iza brenda stoji mladi poduzetnik Danijel Šoštarić koji svojim klijentima omogućuje potpuno personalizirani pristup pri odabiru odijela, košulja i kravata od luksuznih materijala poput Scabala, Loro Piana, Vitale Barberis Canonico, Ariston, Dormeuil, a odnedavno je u svoju ponudu uveo i različite modele cipela. Danijela njegovi klijenti posjećuju u privatnim terminima prema dogovoru u njegovom predsjedničkom apartmanu u hotelu Double Tree by Hilton gdje uzima mjere, dogovara dizajn te šalje upute za izradu krojaču u Italiji.
S obzirom da je uvidio da je upravo taj individualni pristup ono što je njegovim klijentima potrebno, omogućio im je još jednu dodatnu vrijednost na posebnim Trunk Show događanjima koja se organiziraju dvaput godišnje kako bi se predstavile nove kolekcije materijala i noviteti u ponudi. Osim u vrhunskim odijelima, klijenti Sartoria Chiari mogu istražiti i izabranu kolekciju Rolex satova, zahvaljujući zastupnicima prestižnog brenda, obitelji Mamić. Tako na jednom mjestu muškarci mogu na jednome mjestu izabrati kompletan styling.
Kako su upravo kvalitetna odijela, bezvremenski satovi, gastronomija i automobili ono o čemu muškarci vole razgovarati i izmjenjivati iskustva, brend Sartoria Chiari u restoranu Noel sa svojim je partnerima Mamić 1970, Maseratijem i Chivasom organizirao drugi po redu Gentlemen’s Night. Event je bio zatvorenog tipa te je bio rezerviran za ljubitelje ne samo kvalitetnije mode i modnih dodataka već za istinske zaljubljenike u eleganciju i vrhunsku gastronomiju. Nakon što je prvi Gentlman’s Night u Opatiji u hotelu Bevanda oduševio okupljene profesionalnim pristupom i odličnom zabavom, veliki interes potaknuo je brend Sartoria Chiari na organizaciju još jednog takvog druženja koje je također nadmašilo očekivanja.
 

 Uzvanicima se točio mnogima omiljeni Chivas Ultis whiskey uz vrhunske zalogaje ovog već kultnog zagrebačkog restorana, uz sve to uzvanici su mogli uživati i u posebno izabranoj kolekciji Rolex satova.

Ovakva vrsta Gentleman’s cluba do sada nije postojala kod nas stoga nas je oduševila vrhunska kvaliteta, prezentirana visoka moda te event koji je organiziran na svjetskoj razini.
 
 Foto: Sarah Dombre
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0