NUTRISA JER VOLIMO ZDRAVO

Koncept zdrave i organske prehrane sve je popularniji u današnjem društvu. New age načini razmišljanja ponukali su nas da počnemo paziti na svoje tijelo, kako izvana, tako i iznutra. Ali sve je više želja za posvećenosti sebi, a sve manje vremena u našim svakodnevnicama da se te želje i ostvare. Samo se rijetki sretnici mogu pohvaliti zdravim kuhanim obrokom svakoga dana. Za nas ostale, malo manje sretne, ali jednako odlučne da se stopostotno posvetimo svome tijelu i zdravlju, odlučili smo pronači dovoljno dobru zamjenu.

Processed with VSCOcam with g3 preset

 

Tako smo došli do Nutrise, udruge za promicanje zdravog načina života i prehrane.  Dipl. ing. nutricionizma Sara Grbavac uvodi nas u svijet u kojemu je lagano hraniti se zdravo, ali i za hedoniste najvažnije, ukusno. Za one koji žele, ova mlada nutricionistica osmišljava individualizirani plan prehrane koji će biti u skladu s našim željama, potrebama i načinom života.

 

nutrisa8

 

Najbolji dio priče jest što ne moramo vše sami spravljati svoje zdrave obroke. Članovi udruge mogu naručiti svoj obrok te ga pojesti na poslu, doma ili bilo gdje drugdje. S obzirom na nedostatak vremena koji nas sve muči, a možda i znanja o kvalitetnoj prehrani, Nutrisa postaje idealan mislilac na naše želje i potrebe, bez da mi ulažemo ikakav napor u tome procesu.

 

 

 

nutrisa3

 

Mi smo oduševljeni Nutrisom, njihovim finim, a zdravim menijima, prirodnim sokovima i integralnim grickalicama. Rižoto tri colore s povrćem, tjestenina sa sirom i orasima, integralna pizza s rajčicom i sirom ili tapioka s čokoladom i malinama samo su neka od jela bez kojih mi više ne možemo, a mislimo da kad probate, bez njih više nećete moći ni vi.

nutrisa6

 

 

 

 

Nutrisu možete potražiti na www.nutrisazg.com ili na Jarunskoj 19a u Zagrebu. Stručno osoblje vas čeka!

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0