Vitamin C možete koristiti i ljeti, uz obavezno nanošenje kreme sa SPF-om! Ovo su proizvodi koje preporučujemo

Popularnost seruma i krema s vitaminom C leži u njegovim svojstvima koja obećavaju posvjetljivanje i pomlađivanje kože lica. No vitamin C dobar je i za puno više od toga. Može ojačati barijeru kože, smanjiti štetnost zagađenosti i sunčevih zraka na kožu, poboljšati teksturu kože i osvježiti ten.

Iako većina preparativne kozmetike danas sadrži zaštitni faktor – SPF, kreme za lice i šminka sa zaštitnim faktorom ipak nam ne mogu pružiti jednaku zaštitu kao specijaliziran proizvod za zaštitu od sunca. Važno je koristiti proizvode za zaštitu od sunca i odabrati najprikladniji zaštitni faktor ovisno o vašoj dobi, fototipu kože ili godišnjem dobu, a upravo je ovo vrijeme baš varljivo i prečesto zaboravimo na zaštitu. Iako ovo vrijedi i za one koji ne koriste vitamin C u svojoj rutini, posebno je važno i za one kojima je svakodnevni dio beauty rutine. U nastavku preporučujemo neke od nama omiljenih proizvoda s vitaminom C, ali i onih sa zaštitnim faktorom, iz L’Erbolario laboratorija.

Vitamin C & 24K Gold 24 h krema za lice

Ova dragocjena dnevna i noćna krema vidljivo smanjuje površinske bore i daje glatku, kompaktniju i sjajniju kožu odmah nakon korištenja. Moćni koktel Vitamina C i 24 K zlata pojačavaju anti-age djelovanje kreme za lice. Ekstrakti limeta kavijara, listova limete, listova i grančica limuna daju dodatni doprinos vitaminu C i polifenolima, jačajući antioksidativno djelovanje ove rutine.

Vitamin C & 24K Gold krema za okoloočno područje

Hijaluronska kiselina hidratizira područje oko očiju i čuva kolagen, dok kofein iz zrna zelene kave pomaže mikrocirkulaciji površine kože smanjujući tako podočnjake i sitne bore. Znakovi umora vidljivo su smanjeni.

Krema za zaštitu od sunca za lice s aloe verom i makadamijom SPF 25

Sa svojim posebnim djelovanjem ublažava znakove starenja, namijenjena je onima koji vole osunčano lice, a istovremeno žele spriječiti bilo kakav neželjeni učinak sunčanja na mladolikost i kvalitetu kože.  Krema jamči srednju razinu zaštite zahvaljujući bogatom sadržaju prirodnih filtara kao što su aloa, smilje, derivati rižinih mekinja. Karite maslac, ulje makadamije i aloa dubinski hidratiziraju kožu i neutraliziraju njenu isušenost.

L’Erbolario krema za zaštitu od sunca s ekstraktom kalifornijskog maka SPF 50

Ova krema ima vrlo visoku zaštitu od sunca za lice i tijelo. Za osobe svijetle puti i osjetljivu kožu koja lako pocrveni. U bogatoj formulaciji ove kreme, faktor zaštite osiguravaju četiri različita filtera uz dodatno djelovanje prirodnog ekstrakta kalifornijskog maka.

Proizvode možete  pronaći u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te na Pharmeria.hr.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0