Novi kreativni direktor Louis Vuittona, Virgil Abloh vrlo je jasno naglasio da je vrijeme za nove početke.

Kao dio nove muške kolekcije za proljeće/ljeto 2019, na službenom instagram profilu brenda još prije dva dana je najavio izlazak novog kovčega lišenog kultnog monograma. Kovčeg je u potpunosti crn, a po prvi puta je prikazan na modnoj reviji u Parizu, debitantskoj reviji Abloha, na kojoj je oduševio svijet i dokazao da su novi početci već ovdje.

Najiščekivaniji show sezone, Ablohova debitantska revija muške kolekcije Louis Vuitton za proljeće/ljeto 2019. održana je na prvi dan ljeta u Parizu.

Dugačka pista duginih boja, celebrity zvijezde poput Rihanne, Kim Kardashian, Kylie Jenner i Kanye Westa u prvom redu i poznati reperi i skate zvijezde Kid Cudi, Theophilus London, A$AP Nast, Blondey McCoy, Steve Lacy i Lucien Clarke u ulozi modela osigurali su pravi spektakl.

Kolekcija nastala pod kreativnom palicom Virgila Abloha pokazala je kako se se suptilna elegancija crne i bijele može izvrsno kombinirati s bojama koje dolaze iz svijeta Čarobnjaka iz Oza i Dorothy koji su poslužili kao lajtmotiv kolekcije. Louis Vuittonov monogram korišten je na detaljima i modnim dodacima poput torbi i novčanika, no ne pretjerano. Kultni modeli torbi dobili su novi izgled, ali zadržali poznati oblik.

Revija je završila emotivnim zagrljajem Abloha i Westa, dvojice prijatelja koji su do prije nekoliko godina zajedno radili kao pripravnici u Fendiju. Zaista novi početak!

U nastavku pogledajte novu kolekciju Louis Vuitton Menswear SS 2019.