Viralna Zara haljina koja pristaje svima predstavljena i u mini verziji!

Kad je početkom svibnja predstavljena satenska midi haljina ružičaste boje u sklopu kolekcije brenda Zara za proljeće/ljeto 2022. vrlo brzo je bilo jasno da Zara ima novi hit. Društvene mreže, poglavito TikTok, poludjele su za midi haljinom koja pristaje svima, a Zara je pomno osluškivala svoje kupce te je isti model predstavila i u bijeloj boji.

Obje su verzije haljine rasprodane, no zato je ovog tjedna predstavljena mini verzija viralne Zarine haljne, i to u boji idealnoj za naglašavanje preplanule puti. Satenska mini haljina koja – prema riječima zadovoljnih kupaca, “mazi” sve obline i prikriva nesavršenosti, dostupna je u blijedonarančastoj boji, a osim boje i dužine, kroj se nije mijenjao.

Glavni adut haljine je dio kod dekoltea koji je čvršći i nalikuje korzetu te sve drži na mjestu, dok haljina lijepo pada u donjem dijelu. Dužina se može regulirati tankim naramenicama, a naglašenoj silueti pridonosi i vrpca s kopčanjem na stražnoj strani koje dodatno naglašava struk.

Haljina ima i otvorena leđa zbog čega je atraktivna i sa stražnje strane, a dostupna je u veličinama od XS do XXL, što je naišlo na riječi hvale korisnica TikToka. Iako je midi model rasprodan, mini verzija viralne satenske haljine dostupna je za kupnju putem službenog webshopa brenda Zara, po cijeni od 199,90 kuna. Neće trebati dugo da i ovaj model otkriju društvene mreže, pa požurite po svoj primjerak i javite dojmove!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0