Vintage traper u glavnoj ulozi jesenske kolekcije brenda Zagreb Social Club

Nakon što je ovog ljeta predstavio capsule kolekciju Dubrovnik Social Club, čiji su ključni komadi bili vintage Ralph Lauren košulje s apliciranim logotipom, brend Zagreb Social Club s jesenskom capsule kolekcijom nastavlja u tonu obnovljive mode.

“Uspostavili smo dobru suradnju s vodećim vintage dobavljačima iz Francuske i Italije zbog čega sada možemo ponuditi našim kupcima širok asortiman denim košulja i jakni. Sve denim jakne u jesenskoj kolekciji koje smo personalizirali su Levi’s, a osim kvalitete postoji samo jedna veličina od svakog modela što ih čini unikatnim. Mislimo da u današnjem svijetu masovne mode važno je biti jedinstven”, izjavio je Ali Mirza Mulabegović, kreativni direktor Zagreb Social Cluba.

Osim vintage denima prva capsule kolekcija za jesen upotpunjena je i novim majicama kratkih rukava u pastelnim bojama, a uz nove boje dolazi i novi, oversized kroj. Prepoznatljivi grb brenda je apliciran na različite načine s ciljem da se majice mogu koristiti u formalnim i manje formalnim prilikama. Modni dodaci koji prate kolekciju su šilterice u više boja i, uvijek popularne, visoke sportske čarape.

“Balans između vintage komada i proizvodnje vlastitih komada u hrvatskoj je neki smjer u kojem želimo ići. Održiva moda nije samo sastav nekog artikla već cijeli proces proizvodnje i ljudi koji u njemu sudjeluju”, zaključio je Mulabegović.

Nova Zagreb Social Club capsule kolekcija za jesen dostupna je u showroomu na adresi Smičiklasova 22 i online na www.zagrebsocial.club.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zagreb Social Club

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0