Victoria Beckham predstavila je novi serum

Prošlo je samo šest mjeseci od kada je Victoria Beckham predstavila svoju beauty liniju proizvoda. Vrlo limitirana kolekcija sjenila za oči, koju su slijedile olovke i ruževi za usne, popratio je iskorak u proizvode namijenjene njezi kože. U suradnji s njemačkim doktorom Augustinusom Baderom lansirala je višenamjenski serum i kremu za lice u jednom, a proizvod je popratio odličan feedback unatoč visokoj cijeni.

U suradnji sa svojom poslovnom partnericom Sarah Creal upravo je predstavila svoj novi proizvod. Orijentirane na tržište prezaposlenih žena, koje žele jedan proizvod koji zaista djeluje, a ne njih 10, ovoga su se puta usredotočile na serum za pomlađivanje.
Prvi proizvod ove godine tako je postao The Victoria Beckham Beauty by Augustinus Bader Cell Rejuvenating Power Serum. Ovo je također i prvi serum iz laboratorija Dr. Badera, koji se do sada koncentrirao isključivo na kreme.


Cell Rejuvenating Power Serum sadrži poseban Trigger Factor kompleks, kojeg čini 40 sastojaka među kojima su vitamini, peptidi i amino kiseline. Serum aktivira matične stanice u koži i potiče ih na zacjeljivanje, kako bi se ubrzao reparativni proces koji se ionako prirodnim putem događa u koži.
Kao glavni sastojci tu su još i hijaluronska kiselina, niacinamid, glicerin, vitamin E te ekstrakt masline.

Serum se nanosi prije i poslije hidratantne kreme, ujutro i navečer, a obećava balansiranje barijere kože i bržu reparaciju čime bi trebali biti ublaženi svi grijesi iz prošlosti. Također, serum štiti od svakodnevnog stresa kože uzrokovanog zagađenjem zraka, plavim svjetlom i znakovima starenja.
Ne sadrži alkohol ni silikon i potpuno je bez mirisa.

Držeći se obećanja da će se truditi sve svoje proizvode napraviti pritom ne pridonoseći zagađenju planeta, bočica seruma napravljena je od recikliranog stakla, a svaki dio pakiranja može se reciklirati. Kutija je napravljena od recikliranog otpada, a pjena koja štiti proizvod za vrijeme slanja poštom pod vodom se u potpunosti otopi.

Cijena seruma je vrtoglavih £180, a možete ga naručiti preko weba www.victoriabeckhambeauty.com.