dr. Nevia Delalle i Dubravka Pleško

Vichy predstavio novu zvijezdu u borbi protiv starenja – Liftactiv Retinol Specialist Serum

U novootvorenom hotelu Zonar u Zagrebu, Vichy je sinoć održao event na kojem je u društvu cijenjenih liječnica dermatologinja, skinfluencerica i influencerica koje prate ili diktiraju “skintrendove” predstavio najnoviji proizvod u svojoj Liftactiv liniji koji je namijenjen zaglađivanju dubokih i vidljivih bora i koji utječe na sve ostale znakove starenja kože, Liftactiv Retinol Specialist Serum.

Serum je obogaćen vrhunskim kompleksom protiv starenja kože i ciljano uklanja sve vrste bora, pa i one najdublje, pospješuje obnovu stanica, vraća koži gustoću i smanjuje pojavu sitnih linija i bora. Koža je zaglađenija, blistava i obnovljena. Retinol Guard tehnologija omogućava sigurnu i duboku isporuku najsnažnijeg oblika čistog retinola u kožu.

Bojana Gregorić Vejzović i Ivana Mišerić

Na eventu je organiziran i “speed-dating”  između liječnica i skinfluencerica, na kojem su liječnice podijelile svoje znanje – kako o samom Liftactiv Retinol Specialist serumu, načinu korištenja, odgovarajućem protokolu, tendovima i mitovima, tako i o njezi kože općenito, a sudionice su s njima zauzvrat podijelile najnovije tendove digitalnog marketinga i komunikacije na društvenim mrežama.

Iva Radić

Elegantno druženje za kraj ljeta, na kojem su uzvanice zablistale u bijelim outfitima, moderirala je Korana Gvodzić, ujedno i ambasadorica branda. “Izuzetno sam sretna što sam dio ovakve kampanje i što sam imala priliku biti na ovom posebnom eventu gdje sam iz prve ruke dobila sve željene informacije o retinolu iz usta renomiranih doktorica dermatologije. Količina članka o retinolu na internetu stvorila je već neki šum informacija tako da mi je ova komunikacija s doktoricama otklonila sve sumnje. Kako Liftactiv Collagen Specialist kremu koristim vec duže vrijeme jako mi se sviđa što će moja rutina dobiti dodatnog saveznike u obliku retinol seruma”, izjavila je Korana. Događanju su prisustvovale ambasadorica brenda Vichy Iva Radić, ali i brojne “skinfluencerice”, predstavnice medija i content kreatorice Bojana Gregorić Vejzović, Ivana Mišerić, Ana Maras Harmander, Matea Miljan, Mara Bratoš, Ivana Čuljak, Dubravka Pleško i brojni drugi.

Vichy je lansirao Liftactiv Retinol Specialist Serum kako bi upotpunio protokol za borbu protiv bora i znakova starenja kože, ali i optimizirao efikasnost retinola u kućnoj skincare rutini. Snažan spoj posebno odabranih aktivnih sastojaka u svom sastavu ima 0,2 posto čistog retinola obogaćenog probiotičkim frakcijama i biopeptitidama koji jačaju njegov anti-age učinak. U kombinaciji, probiotičke frakcije ublažavaju nuspojave retinola poput crvenila i iritacije koje se mogu javiti ako se retinol u rutinu ne uvodi postepeno ili se ne zaokruži sa SPF-om.

dr. Jelena Jakić Petrović i Ivana Mišerić

Ujedinjujući ga s probiotičkim frakcijama, Vichy je maksimizirao učinkovitost retinola čineći Liftactiv Retinol Specialist Serum prikladnim za korištenje i na najosjetljivijim tipovima kože. Učinkovitost Liftactiv Retinol Specialist Seruma ispitana je na jednoj od najdugotrajnijih kliničkih studija u trajanju od pet mjeseci, a rezultati su pokazali značajan napredak u ublažavanju svih znakova starenja kože: od smanjenja vidljivosti svih tipova bora, pa i onih najdubljih, do povećanja čvrstoće, punoće i glatkoće kože te ujednačavanja tena. Osim učinkovitosti na ublažavanje znakova starenja kože, Liftactiv Retinol Specialist Serum izuzetno je jednostavan za korištenje, nema dodanih mirisa, silikona, a formula mu je 93 posto biorazgradiva. Njegova mliječna tekstura brzo se upija u kožu ne stvarajući masni osjećaj na koži.

dr. Željana Bolanča i Iva Radić

Više o samom retinolu rekla nam dermatologinja Dr. sc. Željana Bolanča. “Retinol je keratolitik koji uklanja mrtve stanice s kože, ujednačava i poboljšava teksturu kože, uklanja sitne bore i hiperpigmentacije, sprječava i smanjuje akne te čisti pore. S njegovim je uvođenjem uvijek potrebno započeti postepeno, a prilagodba kože na retinol ovisi o tipu kože, odnosno očuvanosti kožne barijere i  koncentraciji retinola. U početku ga je primjenjivati jedan do dva puta tjedno. Svaka dva tjedna se može povećati učestalost dok se ne postigne svakodnevna primjena. Retinol se uvijek koristi isključivo navečer, a može se primjenjivati svakodnevno, što znači i ljeti, pogotovo ako ga već dulje primjenjujete i ako je koža prošla proces prilagodbe. Uz njega je obavezna fotozaštita tijekom cijele godine.  Retinol i SPF su ionako dva najbolja anti-aging sastojka”,  objasnila je.

Lana Puljić

Sve su uzvanice na poklon dobile Vichy protokol, kako bi upotpunile svoju rutinu u borbi protiv bora i ostalih znakova starenja kože; Liftactiv Retinol Serum za zaglađivanje dubokih bora koji se nanosi navečer, a za sljedeće jutro Liftactiv Collagen Specialist dnevnu kremu s 3x više prokolagenih peptida za 3x veću razinu kolagena u koži. Ova njega preporučuje se ženama koje traže značajan anti-ageing učinak za ispravljanje svih znakova gubitka razine kolagena u koži.

dr. Sanja Poduje

Uz kremu preporučuje se koristiti Capital Soleil UV Age Daily vodeni fluid protiv fotostarenja sa zaštitnim faktorom 50+, s klinički dokazanom korektivnom učinkovitošću na znakove fotostarenja, uključujući tamne mrlje i nedostatak popunjenosti.

Nakon edukativnog ’”speed-dating’” dijela, uzvanici su uživali uz glazbeni nastup Eni Jurišić i Vjeke Ključarića, a iznenađenje večeri bio je nastup mladog Lovre Jurage pobjednika posljednjeg izdanja showa Zvijezde pjevaju.

dr. Sanja Poduje, dr. Željana Bolanča, dr. Nevia Delalle, dr. Jelena Mesšrović Stefekov i dr. Jelena Jakic Petrović

Eni Jurišić
Ilka Cerkez
Magdalena Ivić i Eva Stapić
Sanja Bednjanec
Sara Razum
Tea Batinić Janjuš
Vjeko Ključarić i Lovro Juraga
Nika Tomić
Nika Tomić, Sanja Bednjanec, Svjetlana Arh, Ilka Cerkez, Sara Razum i Petra Mlakar Zorko
Veronika Švob
Petra Mlakar Zorko i dr. Maja Kovačević
Petra Biberica
Matea Miljan
Karla Horvat
Jelena Atabeyki
Ivana Čuljak
dr. Zrinka Stanić Zgombić i dr. Jelena Jakić Petrović
dr. Maja Kovačević
Asja Petersen
Ana Tevšić Nauković
Ana Maras Harmander
Maja Miletić
Korana Gvozdić
Ivana Pavić
Ivana Mišerić
Ivana Antunović Jović
Iva Radić
dr. Željana Bolanča
dr. Nevia Delalle
dr. Mikela Petković
dr. Jelena Meštrović Stefekov
dr. Jelena Jakić Petrović
Bojana Gregorić Vejzović
Ali Mirza Mulabegović

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Matej Jurčević i John Pavlish

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0