Vespa predstavila suradnju s najpopularnijim glazbenikom!

Neočekivane suradnje postale su najbolji marketinški alat, a sada je predstavljena i ona slavne talijanske marke skutera i najpopularnijeg svjetskog glazbenika! Vespa i Justin Bieber udružili su snage kako bi legendarnom motociklu dali novo ruho, a pjevač je priznao kako je, kada je prvi put vidio Vespu, pomislio – želim voziti jednu!

“Surađivati s markom koju sam oduvijek volio, to je bit svake suradnje. Biti dio Vespe i surađivati u stvaranju nečeg jedinstvenog je bila zabavna pustolovina”, izjavio je Bieber.

Glazbenik i vlasnik modne marke Drew House tako je pronašao još jedan način da se izrazi, a ikona pop kulture Vespa dobila je novo ruho. Ovaj jedinstven projekt slavi slobodu i strast prema dizajnu kroz miks stilova u kojem se miješaju cool efekt, pop kultura i suvremeni štih.

Bieber je tako završio u društvo Giorgia Armanija koji je također predstavio svoju verziju Vespe, kao i modna kuća Dior, a kreirao je autentičan model koji je zadržao retro privlačnost skutera – iako reflektira njegov stil, ovaj je Vespa Sprint model i dalje sofisticiran i svevremenski.

Monokromatski model izrađen je u potpunosti u bijeloj boji koju je glazbenik odabrao, pa su čak i sjedište, naplatci i upravljač bijeli, kao i logo marke i plamenovi nacrtani na karoseriji vozila. Plamenovi predstavljaju detalj kojeg je pjevač  htio uklopiti u dizajn kako bi predočio kreativni pogon, živost i snagu – vrijednosti koje dijele i Bieber i Vespa.

Justin Bieber X Vespa predstavljen je s klasičnim motorima od 50, 125 i 150 ccm, kapaciteta koji su ušli u povijest Vespe, a sada su obnovljeni uz puno poštovanje najnovijih ekoloških propisa. Svježa, mladenačka geometrija vozila čini lagano, ali zaštitno tijelo, dok upravljač, sa svojstvenim pravokutnim prednjim svjetlom, podržava iznimno moderan multifunkcionalni TFT zaslon u sinkroniziran sa svim funkcijama pametnog telefona. Full-Led svjetla i spektakularni 12-inčni naplatci vrhunski su rezultati spajanja stila i tehnologije.

Ekskluzivno, limitirano izdanje nadopunjeno je jednako neodoljivom kolekcijom dodataka. Torba, par rukavica i totalno bijela kaciga s pečatom glazbenika i motivima plamena, učinit će iskustvo vožnje na Vespi još ljepšim! Predbilježbama za Justin Bieber x Vespa suradnju na službenoj stranici brenda moći će se rezervirati modeli koji će od 20. travnja biti dostupni u ograničenim količinama.

Fotografije: Vespa, Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0