Vera Wang x Ladurée – suradnja u obliku savršenog deserta

Vera Wang udružila je snage s luksuznim slastičarskim brendom Ladurée kako bi kreirali savršene poslastice. I to ne mislimo u prenesenom značenju. Radi se o liniji deserta nazvanoj Vera Wang Pour Ladurée koja je lansirana ovoga tjedna.Ova kolekcija deserata zapravo je homage poznatoj dizajnerici i njezinom dugogodišnjem radu te odnosu s Parizom.

„Među mojim nezaboravnim i najčudesnijim iskustvima u Parizu oduvijek je bio Ladurée. Bilo da se radilo o sendvičima uz čaj, kupovini s majkom ili o ručku s kćeri u St. Germainu, Ladurée je uvijek bio dio mog pariškog iskustva“, – Vera Wang

Upravo zato je i sama dizajnerica rekla da je počašćena što može surađivati s predsjednicom Laduréea U.S. Elisabeth Holder i tako stvoriti idealnu tortu za vjenčanja inspiriranu upravo njezinim dizajnom prekrasnih vjenčanica.

Chantilly macaron od kokosa i kolač od kokosa s okusom manga bili su božanskog okusa već s prvim grizom, rekla je i sama Wang koja nije sakrila oduševljenje kolaboracijom.

Ova suradnja prva je takva suradnju za luksuznu slastičarsku kuću tako da je Vera Wang svakako dobila posebno mjesto u ovome brendu.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0