Velika izložba Christiana Louboutina otvara se početkom godine u Parizu

Pariška palača Palais de la Porte Dorée će u veljači iduće godine ugostiti veliku izložbu Loubotinovog rada, uključujući i do sada neviđene cipele iz osobne zbirke Christiana Louboutina.

Izložba će prikazati preko 15 tisuća cipela i čizmi pomno izabranih iz bogatog opusa francuskog dizajnera. Mnogi se pitaju hoće li na izložbi biti predstavljeni i novi modeli cipela, no trenutno je jedino poznato kako će izložba uključivati modele cipela koje još nisu predstavljene iz raznih suradnji koje je ostvario kroz godine. Izložba će uključivati i reference koje su inspirirale neke od kolekcija kao na primjer redatelja Davida Lyncha, dizajnerski par Whitaker Malem, koreografkinju Blancu Li i ostale koji su kroz godine razvijali odnose s dizajnerom i surađivali s njim.

Ovakve razmjene i suradnje zapravo su ključ Louboutinovog uspjeha te ga inspiriraju na kreiranje stotina novih modela cipela svake sezone.

“Gdje god idem, uvijek postoji vrt za vidjeti, ili muzej, crkva, koncert, neki element arhitektonskog dizajna. Glavni alat koji koristim da ostanem inspiriran je otvorenost, pokušavam ići tamo gdje drugi ne idu.”- Christian Louboutin za Vogue

Izložba za sada još nema naziv, no otvorenje se očkuje 25. veljače, a izložba će biti otvorena sve do 28.srpnja. Savršen izgovor za proljetni put u Pariz!

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0