Već sad maštamo o bijelim haljinama koje ćemo nositi na ljeto

Iako nas do ljeta dijeli još 141 dan, hladnoća i sivilo nagnali su nas na razmišljanje o ljepšem vremenu i odjeći koju ćemo moći nositi tada. Ono što je u fokusu svake ljetne sezone su bijele haljine, a čini nam se kako je ponuda ove godine bogatija no ikad. Brendovi srednje kategorije i high street marke već su se počeli pripremati za sezonu proljeće/ljeto 2022. pa se u njihovoj online ponudi već sad mogu pronaći fantastični modeli bijelih haljina.

Camila & Marc haljina (Magali concept store)

Australski brend Zimmermann u sklopu svoje cruise kolekcije za 2022. predstavio je modele ukrašene pamučnom čipkom koji su nas osvojili na prvu, a slični modeli nalaze se u ponudi modnih marki Charo Ruiz i By Timo. Brend Acler oduševio nas je ponudom modela koji su odlična opcija za dnevne kombinacije i večernje, a takve su i haljine Camilla & Marc – pogotovo midi model kojeg smo pronašli u zagrebačkom concept storeu Magali.

Zimmermann

Modna marka Cult Gaia već godinama dominira kad su ljetne haljine u pitanju, a njihovi se modeli ističu atraktivnim krojevima i statement detaljima, a u isto kategoriju ubrajaju se haljine dizajanera Jacquemusa – modeli Bahia i Saudade već su postali kultni,  a u bijeloj boji, na preplanuli ten, nema im premca. One koje traže pomaknutu klasiku, bijele modele za sebe pronaći će u kolekcijama njujorškog Khaitea, koji je go-to brend svih minimalistica.

Marie von Behrens nosi Khaite

Što se večernjih varijanti tiče – odlične modele kreira glamurozni ruski brend Rasario, kao i britanski Galvan čiji se komadi od svile posebno ističu. Self-Portrait nudi provjereno dobre modele romantičnih haljina koje možete nositi i u otmjenijim trenucima.

Zara

High street brendovi također su polako počeli puniti svoje police bijelim haljinama – one iz ponude švedskog giganta H&M super su opcija za dnevne varijante, dok se u Zari i & Other Stories mogu pronaći komadi kao stvorene za večernje izlaske. U nastavku otkrijte modele bijelih haljina zbog kojih jedva čekamo ljetne dane.

Mara Hoffmann
Mara Hoffmann
Mango
Rasario
Rasario
Rasario
Rasario
Zara
Self-Portrait
Self-Portrait
Self-Portrait
Tove Studio
Tove Studio
Zimmermann
Galvan
H&M
H&M
H&M
H&M
Jacquemus
Jacquemus
Khaite
Khaite
Khaite
Khaite
Le Kasha
Magda Butrym
Acler
Acler
Acler
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
By Timo
Camila and Marc
Charo Ruiz
Cult Gaia
Cult Gaia
Cult Gaia

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0