Vaze i posuđe iz ove kolekcije želimo u svojem interijeru!

Zaviriti u skandinavske domove uvijek je inspirativno – ne samo zbog toga što imaju oko za uređenje, već i zato što vrlo često otkrijemo brendove namještaja i dekora za interijere za koje ranije nismo znali. Upravo smo tako saznali i za Oyoy Living Design, danski brend s uporištem u skandinavskoj jednostavnosti, ali s razigranim elementima.

Kako kažu iz Oyoy Living Design, oni su više od samog produkt dizajn brenda, već su namijenjeni onima koji se žele prisjetiti vlastitog djetinjstva i kreirati nova sjećanja sa svojom djecom. Zato u svojim kolekcijama imaju funkcionalne, klasične i dugovječne komade koji su namijenjeni svakodnevnom životu jedne obitelji, ali i dekorativne predmete zanimljivog oblika i privlačne palete boja, koji izgledaju zaista neodoljivo.

Među njih se ubraja čitava kolekcija upečatljivog posuđa pod nazivom Toppu koje se ističe prugastim dizajnom. U liniji Toppu nalaze se zdjele, tegle za biljke, vaze i etažeri za torte većih i manjih dimenzija, a uporaba ovih keramičkih mini remek djela može se prilagoditi različitim potrebama. U manjim zdjelama tako, primjerice, možete držati voće ili slatkiše, ali ih možete koristiti i za odlaganje ključeva ili kao tegle za biljke.

Ovi dekorativni, ali i funkcionalni komadi izrađeni su ručno, a zbog grafičkog dizajna pripadaju u najprepoznatljive komade brenda. Po prvi put predstavljeni su ususret proljeću 2017. godine, a karakteristične pruge od tada su dalje razvijene u čitavu seriju unikatnih proizvoda, inspiriranih trendovima tog vremena.

Iako je originalna verzija izrađena u crno-bijeloj varijanti, brend je povodom desetog rođendana prošle godine predstavio i limitiranu kolekciju u kojoj je popularan dizajn predstavljen u zemljanim tonovima, što mu daje mekši i prirodniji izgled.

Seriju Oyoy Toppu karakterizira grafički i moderan dizajn koji svakom interijeru daje dozu posebnosti, pa osim toga što može krasiti vaš dom, komadi iz ove linije odličan su i poklon za nekog drugog. Sve komade iz kolekcije danskog brenda otkrijte na ovom linku, a još fotografija otkrijte u nastavku.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Oyoy Living Design

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0