Vaza u obliku ženskog tijela hit je detalj za interijer, a može se naručiti i u Hrvatsku

Umjesto street style fotografija naš su Instagram feed ove godine prepravile slike stylish interijera. Kad se već nigdje nije moglo ići, influencerice su se više posvetile uređenju svog životnog prostora nego sređivanju sebe, a kao što se u svijetu modnih dodataka pojavljuju it komadi, tako se dogodilo i s detaljima za interijer pa je jedna vaza postala hit kojeg su svi morali imati u svojem domu.

Riječ je o “Love Handles” modelu s potpisom dizajnerice Anisse Kermiche koja je najprije postala poznata po luksuznom nakitu koje su nosile poznate dame kao što su Leandra Medine Cohen, Pandora Sykes, Gigi Hadid i Gwyneth Paltrow da bi se, prije nešto manje od dvije godine, otisnula u dizajn detalja za interijere. Tada je nastao njezin prvi komad koji nije nakit, popularna vaza u obliku ženskog tijela, a sve ostalo je povijest.

Iako je najprije studirala elektrotehniku i računarstvo, svoj je interes ipak pronašla u dizajnu te upisala slavni Central Saint Martins, a 2016. godine osnovala je vlastiti brend nakita. Inspiraciju je oduvijek pronalazila u snažnim i uspješnim ženama koje su je okruživale pa ne čudi da su brojni komadi koje izrađuje u obliku ženskog tijela.

No, bez obzira na to što je pariška dizajnerica postala slavna po skulpturalnim statement naušnicama te delikatnim narukvicama i ogrlicama s perlama, pravi je boom izazvala kada se uhvatila kreiranja detalja koji ne ukrašavaju ruke, uši i vrat, već dnevni boravak. “Love Handles” vaza postala je viralna pa ne čudi ni činjenica da je dizajnerica u budućnosti odlučila proširiti svoj asortiman za interijere.

Hit vaza izrađuje se ručno, od keramike i to u Portugalu, u obliku je ženske stražnjice i bokova, a na mjestu struka nalaze se dvije ručke, po kojima je dobila i naziv. Jednostavan dizajn dostupan je u nekoliko boja, od kojih su ipak najpopularnije crna i bijela verzija, ali i u XXL dimenziji.

Popularan komad se putem stranice dizajnerice može naručiti i u Hrvatsku – 340 funti morat ćete izdvojiti za model regularne veličine, dok veliki stoji 2490 funti. Detalj je to koji će svojim zanimljivim 3D oblikom zasigurno privući svačiju pažnju, bez obzira na to nalazi li se u njemu predivan buket u tom trenutku ili ne.

 

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0