Nova kolecija modne kuće Valentino inspirirana je fiktivnim likom DC Comicsa, fantastičnom Wonder Woman. Dizajneri Maria Grazia Chiuri i Pierpaolo Piccioli naglašavaju kako je ova kolekcija svojevrsno priznanje ženama diljem svijeta.

Iako je Valentino poznat po ženstvenom i luksuznom stilu, već se okušao dizajniranju modnih dodataka inspiriranih stripovskim junacima kao što su Batman, Superman i Spiderman. Wonder Woman kolekcija ne prikazuje doslovno lik najmoćnije žene svijeta stripa već je prepuna njenih motiva. Komadi odjeće i modni dodaci obasipani su zlatnim zvjezdicama, raznim printevima i plavim detaljima, a kolekcija sadrži širok raspon artikala- od kratkih hlačica, jakni, haljina pa sve do torbica i cipela u prepoznatljivom Valentino stilu.

Predstavljanje nove kolekcije održat će se 22. travnja u New Yorku, a događaj će biti obilježen oslikavanjem zidnog murala na Valentinovom dućanu na 5.aveniji. Mural će oslikati talijanski ulični umjetnik Solo koji je već sudjelovao u sličnim projektima u Rimu i Milanu.

Donosimo vam pregled Wonder Woman kolekcije koja će sigurno oduševiti žene diljem svijeta.

BeFunky CollageMTM4MTA4MjcyODUzOTE5NTk2 MTM4MTA4MjcyMzE3MTE0MjE5 MTM4MTA4MjcyMzE3MDQ4Njgz MTM4MTA4MjcyODU0MTgxNzQw