Uživanje za sva osjetila: Uskoro se na Ibizi otvara novi resort Six Senses!

Luksuzna hotelijerska grupacija Six Senses ovog ljeta otvorit će svoju španjolsku destinaciju, smještenu na sjevernom dijelu otoka Ibiza. Na samo 35 minuta vožnje od zračne luke nalazi se resort, na mirnom i povučenom dijelu otoka, a iskustvo koje možete doživjeti u njemu u skladu je sa zajednicom u kojoj se nalazi. Sjever Ibize uvijek je svojom divljinom i ljepotom privlačio ljude slobodnog duha, a uživanje za sva osjetila sad je dostupno u ovom luksuznom hotelu opremljenom infinity bazenom, spa centrom i restoranom svjetske razine.

Ogromno imanje smješteno je na dijelu Cala Xarraca, a hotel može primiti 116 gostiju u luksuzno uređene apartmane, vile, “špilje” koje se nalaze uz more te rezidencije s više spavaćih soba. U sklopu hotela moguće je uživati u wellness i mindfulness retreatu, a isto tako u večerama objasjanima mjesečevom svjetlošću, fotografskim izložbama te koncertima na plaži. Dodatan plus je da za meni zaslužan popularan izraelski chef Eyal Shani.

Autentičnom iskustvu pridonose i organski vrt s povrćem čiji se plodovi koriste u četiri organska restorana, vinski podrum, spa i wellness centar, joga paviljon, studio za snimanje te knjižnica – sva mjesta zamišljena da ugodne nekom osjetilu te da se prepustite uživanju. No, posebno iskustvo zaista se može doživjeti u Six Senses Ibiza Spa zoni gdje se možete odlučiti za raznorazne nesvakidašnje tretmane – sve je prilagođeno vašim potrebama, od tretmana krojenih za vaše potrebe od strane globalnih eksperata pa sve do anti-age i višednevnih Immersive retreatova. Kako tvrde iz Six Senses, postoje brojni načini za postizanje wellness, ali ste u ovom spa centru vođeni kroz personalizirani put rasta i povezivanja samih sa sobom.

Ovaj luksuzni resort posluje po principu održivosti, a izgrađen je od lokalnih materijala i to na način da se najbolje iskoristi pozicija na kojoj se nalazi pa ćete u svakom trenutku osjećati nježni povjetarac kako struji kroz vanjske dijelove resorta. Isto tako, gotovo su svaka soba i apartman opremljeni s privatnim terasama, na kojima jednako možete uživati, ali sakriveni od drugih gostiju. Otvaranje je planirano za srpanj, tako da imate dovoljno vremena za rezervirate smještaj u ovom predivnom resortu skrojenom za potpuni odmor.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Six Senses Ibiza

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0