Naomi Ackie in TRISTAR pictures I WANNA DANCE WITH SOMEBODY

Uskoro stiže novi biografski film o legendarnoj glazbenoj divi Whitney Houston

Biografski film “Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody” je snažna i trijumfalna proslava nenadmašne Whitney Houston. Redateljica je Kasi Lemmons,  scenarist je Anthony McCarten, nominiran za nagradu Oscar, a producent je legendarni glazbeni producent Clive Davis. Naomi Ackie, dobitnica BAFTA nagrade, preuzima ulogu Whitney Houston u ovoj dirljivoj proslavi života i glazbe jedne od najvećih pjevačica svih vremena.

Film je portret kompleksne i multitalentirane žene koja stoji iza glasa bez granica. Od djevojke iz zbora iz New Jerseyja do jedne od najprodavanijih i najnagrađivanijih glazbenih umjetnica svih vremena. Film publiku vodi na inspirativno, dirljivo i vrlo emotivno putovanje kroz život i karijeru Whitney Houston, s nastupima koji ostavljaju bez daha i glazbom sastavljenom od najomiljenijih hitova ove glazbene ikone.

 

Novi biografski film “Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody” imat će premijeru 27. kolovoza na HBO Max streaming platformi, a film će također biti prikazan na HBO kanalu 27. kolovoza u 20 sati.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0