Uskoro slijedi novo izdanje Whisky Leaksa, sajma vrhunskih viskija

Selektor i distributer najfinijih alkoholnih destilata za Hrvatsku – Fine Stvari, po treći put organiziraju Whisky Leaks, sajam vrhunskih viskija koji će se održati u vrtu zagrebačkog restorana Rougemarin, u subotu 8. svibnja 2021. od 12 do 19 sati.

Whisky Leaks potiče kulturu uživanja u ovom dragocjenom piću predstavljajući viskije iz malih i neovisnih destilerija iz cijelog svijeta, kao samostalno piće ili u koktelu. Tako ćete na sajmu moći kušati kultni tajvanski Kavalan, proglašavan najboljim viskijem na svijetu, škotski Kilchoman ili Benriach, kao i američki Westward, Jack Daniels i Woodford Reserve. Na sajmu će biti dostupni posebni viskiji, najbolji iz selekcije Finih stvari, te ćete ih moći kupiti po promotivnim cijenama.

“Nakon godine dana zatvorenih restorana i kafića konačno imamo priliku podružiti se na otvorenom uz kvalitetna pića, društvo, zalogaje i glazbu. Degustacija za ljubitelje viskija, kokteli za one koji preferiraju miks, ugodna atmosfera za sve i prilika za vrlo povoljnu kupovinu za kućni bar”, poručuje Zlatko Ivkić, organizator i vlasnik Finih stvari.

Na sajmu će se predstaviti i brandovi viskija kao što su Ardbeg i Glenmorangie, moći ćete upoznati i škotske viskije Edrington grupacije, poput najprestižnijeg single malta Macallan ili Highland Park s otočja Orkney, a bit će tu i food truck Rougemarina sa slasnim zalogajima.

Ulaznice su u prodaji na finestvari.hr po cijeni od 110 kn u pretprodaji te 135 kn na dan eventa. Cijena ulaznice uključuje četiri kupona za piće te jedan fini zalogaj. Poštujući sve epidemiološke mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite sajam će se održati u ograničenom kapacitetu na adresi Frana Folnegovića 10.

Sve informacije pratite na Facebook eventu i društvenim mrežama. U slučaju lošeg vremena, događaj će se odgoditi.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0