Uskoro se ponovno otvara kultni hotel na Sardiniji koji odiše starim glamurom

Putovanje u Italiju uvijek je na najvišoj listi naših želja, pogotovo kad se radi o destinacijama u kojima možemo osjetiti i približiti se šarmantnom i usporenom načinu talijanskog života. Jedno od takvih mjesta je zasigurno Sardinija, udaljen talijanski otok koji je obožavan tijekom toplijeg dijela godine zbog svojih kilometarski dugačkih prekrasnih plaža, otočkog mira, ali i brojnih turističkih pogodnosti. A kao jedno od najpopularnijih odredišta na otoku je hotel Romazzino, koji se uskoro otvara u novom ruhu!

Hotel Romazzino nalazi se u mjesto Porto Cervo gleda na najslikovitiji dio Costa Smeralde i istoimenu plažu. Izvorno ga je osmislio princ Aga Khana 1960-ih godina i ono predstavljanja arhitektonsko djelo poznatog talijanskog arhitekta Michelea Busiri Vicija. Hotel je u drugoj polovici prošlog stoljeća slovio kao omiljeno odredište brojnih slavnih osoba, a retro fotografije nekadašnje atmosfere nešto su što često viđamo na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romazzino (@belmondhotelromazzino)

Hotel se nalazi na imanju koje ima kaskadu arhitektonskih valova i krivulja koje vješto uokviruju pogled na Mediteran. Čine ga 100 soba za goste, uključujući apartmane i vile, od kojih sve imaju privatne bazene, uz dva hotelska bazena duž privatne plaže.

Romazzino je nedavno preuzela hotelska grupacija Belmond koja se odlučila na renovaciju ove prekrasne destinacije, koja će pritom zadržati stari glamur zbog kojeg je hotel i toliko obožavan. Novi će Romazzino imati brojne šarmantne sobe, apartmane i vile. Gosti će moći uživati ​​u životnom stilu tipičnog talijanskog odmora u sporijem tempu, opuštajući se zahvaljujući sadržajima posvećenim wellnessu, avanturama s pažnjom na najmanje detalje koje se mogu provesti na kopnu ili na moru i iskustvima otkrivanja lokalnih zanata. Boravak gostiju bit će obogaćen i ponudom raznih restorana i barova koji oplemenjuju najbolje sardinijske proizvode.

Ovo vas mjesto nesumnjivo poziva da prigrlite tradiciju Villeggiature, u ambijentu retro-privlačnosti šezdesetih. Radi se o hotelu u kojem obitelji uživaju u iznimnom gostoprimstvu, od dugih, opuštenih ručkova uz plažu do elegantnih večera s besprijekornim pogledom. Dok sunce zalazi, gosti se okupljaju uz vrhunska pića u Romazzino Lounge Baru i doista, cijeli dan možete provesti u unutar hotela. Smješten u slikovitoj prirodi, postoje beskrajne mogućnosti kako za aktivna obalna iskustva tako i za blago opuštanje. Romazzino je mjesto za aktivnost, opuštanje ili samo uživanje u dobrom životu – odredište za veličanstvene zajedničke trenutke s obitelji i prijateljima.

U nastavku teksta otkrijte još fotografija uz koje se možemo, barem na trenutak, približiti rajskoj Sardiniji! Ako se u konačnici odlučite na posjet ovom jedinstvenom mjestu, hotel se otvara 30. svibnja i sve informacije možete otkriti na službenoj stranici.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Romazzino 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0