Uskoro počinje nova sezona u zagrebačkom klubu Peti Kupe!

Jesensku sezonu klub Peti Kupe započinje u petak, 1. rujna na najbolji način – uz prvake jedne od najcjenjenijih etiketa elektroničke glazbe: Rush Hour! Diskografska kuća, koja slavi svoju 25. godišnjicu, profilirala se kao pravo utočište za istinske ljubitelje glazbe širom svijeta, gradeći reputaciju fokusiranjem na glazbu u koju potpuno vjeruju i koju vole.

Listu iznimnih gostiju predvodi Antal, osnivač ove kuće, svjetski cijenjeni DJ, poduzetnik i nogometni trener. Svako tko ga je slušao, svjestan je neusporedive količine energije u njegovom radu, kao i sposobnosti prenošenja dobre vibre. Sa svojom golemom kolekcijom ploča, ali i širokom po ukusu, jednako mu je ugodno svirati house, afro funk, boogie ili zaboravljeni Surinam disco.

Antal

Another Taste je bend koji utjelovljuje ljepotu nesavršenosti. Nastao pod paskom Danila Plessowa (MCDE), ovaj eklektični kolektiv koji koristi samo analognu opremu, a pod utjecajem je mnogih glazbenih strujanja kao što su funk, boogie ili obscure disco.

Another Taste

Iz Amsterdama s mješavinom organskog i elektroničkog zvuka stiže i rođena Parižanka Kléo. Njezina duboka ljubav prema boogieju, ranom čikaškom houseu i analognoj vibraciji iz sredine 80-ih i ranih 90-ih temelj su njezinog glazbenog izričaja kojeg izvodi s pedantnom vještinom.

Kleo

Južnoafrikanac s adresom u Londonu – Esa, karizmatičan je i energičan DJ te darovit producent koji isporučuje zvuk bez ograničenja. Promovirajući i glazbu izvođača koji su možda pali u drugi plan, Esa povezuje točke na kulturnim, glazbenim i tehničkim razinama.

Esa

Zabavu, koja će potrajati punih 12 sati na terasi i u klubu, upotpunit će Pepi Jogarde i Antonio Zuza. Ulaznice su dostupne za kupnju putem ovog linka

Pepi Jogarde
Antonio Zuza

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0